Antalya'da bir okur, kartında 72 lira 90 kuruşu olduğunu bunu yeni alacağı kartına aktaramayacağını öğrenince şaşırdığını söylüyor ve sorununun çözümünü istiyor. Bununla ilgili Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ilgili birimlerine dilekçe yazıp göndermiş. İşte o dilekçe: 

"Sayın ilgililer

Şehiriçi ulaşımda kullandığım kartıma internetten yükleme yapmaktayimBelediyemizin çalışmalarını takip ve takdir ediyorum.Ancak şu anda ben mağdur durumdayım. Sorunumu cozeceginizden emin olarak yazıyorum.

Gelişmelerde birkaç kez ulasim birimine 606 0707 telefon ettiğimde yeni kartıma bakiyenin aktarılacagi rahat olmam söylenmiş güvenmis cevremle de paylaşmistım.Emekli kartımi aylar önce yukledigim 90.00 tl bakiyem en son 72.90 tl olmuştur bu arada bindiğim araçlara kartımi okutamadigim ve 1 ocaktan itibaren akent okuyuculari devre disi kaldi denince nakit odemek zorunda birakildim.

Yazınıza göre bakiyemi verilen surede 08 no.otobus ve tramvayda bitirmem istenmekte.

BU MÜMKÜN DEGIL.

Ayrıca yılbaşı oncesi trafik kazası gecirdim...hastane ve evde yattım....ortamda grip salgını olunca araç kullanmadim ... Antalya halki olarak sadece gosterilen 5 yerde yeni kart islemlerini sıraya girip yapamayız. 

LÜTFEN MAGDURIYETIMIN GIDERILMESI ICIN
1. BAKIYEMIN AKTARILMASI YADA IADESI 72.90 TL
2.YENI KARTI MI ALABILMEM ICIN HAZIR OLAN EVRAKLARIMLA BEKLIYORUM
3.BENIM DURUMUMDA OLAN VE PANIK YAPAN ANTALYALILARA KOLAY LIK SAGLANMASI HER ZAMAN OLDUGU GIBI BU KONUDA DAÇÖZÜM ODAKLI CALISMALARINIZI VE GERI BILDIRIMINIZI BEKLİYORUM.
TEŞEKKÜRLER
.Emel Ozgur....."
 
Emel Özgür adındaki okurumuz bir de Gün Haber'e şu notu düşmüş:

"Yazıyı belediyemize gönderdim aciliyetine takibine yardımınıza  ihtiyacimiz var. ben ve benim gibi emekli indirim kartı alacak olanlar  zor durumda bırakılmıştır. Ne yaparsan yap sistemi kurdum ...olmuyor.... Belediyemiz den daha kolaylik bekliyoruz."