Çektiği fotoğrafların altına “Antalya'da bugün saat 21.00 sularında başıma gelen bir taciz olayından bahsetmek istiyorum” diye yazan genç kadın şöyle devam etti:

“Arabanın içinden bana ve kuzenime karşı yapılan sözlü taciz sonrası telefonumu çıkarıp şahıslara sizi polise bildiriyorum plakanızı da çekiyorum dememe rağmen hareket çeken ve gülerek poz veren şahısları yayalım arkadaşlar.”

Genç kadının çektiği fotoğraflarda 07 plakalı bir araçta bulunan 2 erkekten biri daha sonra sürücü kapısından dışarı çıkarak konuştuğu görülüyor.

TEPKİLER GELDİ

Paylaşımın ardından genç kadını destekleyen paylamışlar yapıldı. Bir paylaşımda şöyle denildi:

“Böyle şeyleri o kadar çok yaşıyor ki kadınlar failler taciz etmeyi normal görmeye, laf atmayı kendilerinde hak görmeye başladılar.Karşılık veriyorsun iyice azıyorlar, karşılık vermesen normalleştirmeye devam edecek sokakta yürüyemiyoruz, düşünün ne kadar basit ama yapamıyoruz.”