Görüntülerde U.Y. Türk bayrağı şeklindeki pastayı kesip, arkadaşlarıyla da eğleniyor.

Özel bir seyahat firmasında kendisine ait otobüsle İstanbul’dan Edirne’nin Keşan İlçesi’ndeki Yayla ve Erikli Köyü sahilleri arasında yolcu taşımacılığı yapan Ragıp Eraslan’ın yaklaşık 12 bin lirasını çaldığı iddia edilen muavin U.Y., eğlencelerde çektiği görüntüleri sosyal paylaşım sitesine yüklemeye devam ediyor. Patronu Ragıp Eraslan’ın savcılığa şikayet bulunduğu U.Y., geçen 22 Ağustos olan doğum gününde arkadaşlarıyla birlikte parti düzenledi. Sosyal paylaşım sitesine yüklediği görüntü ve fotoğraflarda oldukça eğlendiği görülen muavinin üzerinde Türk bayrağı resmi olan pastayı keserek eğlenmeye devam ettiği görüldü. Polis tarafından aranan ve Antalya’daki lüks bir otelde kaldığı sanılan U.Y.’nin yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi. 

EDIRNE’NIN KESAN ILCESI’NDE OZEL BIR SEYAHAT FIRMASINDA YOLCU TASIMACILIGI YAPAN 35 YASINDAKI RAGIP ERASLAN’DAN 12 BIN LIRA CALDIGI VE ANTALYA’DA KOPUK PARTILERI YAPTIGI ONE SURULEN 20 YASINDAKI MUAVIN U.Y., DOGUM GUNUNDE DUZENLEDIGI PARTI FOTOGRAFLARINI DA SOSYAL PAYLASIM SITESINDE PAYLASTI.  (FOTO: KESAN-DHA)

EDIRNE’NIN KESAN ILCESI’NDE OZEL BIR SEYAHAT FIRMASINDA YOLCU TASIMACILIGI YAPAN 35 YASINDAKI RAGIP ERASLAN’DAN 12 BIN LIRA CALDIGI VE ANTALYA’DA KOPUK PARTILERI YAPTIGI ONE SURULEN 20 YASINDAKI MUAVIN U.Y., DOGUM GUNUNDE DUZENLEDIGI PARTI FOTOGRAFLARINI DA SOSYAL PAYLASIM SITESINDE PAYLASTI. GORUNTULERDE OLDUKCA RAHAT OLDUGU GORULEN U.Y., UZERINDE TURK BAYRAGI SEKLI OLAN BIR PASTAYI KESIP, ARKADASLARIYLA DA EGLENDIGI GORULUYOR.  (FOTO: KESAN-DHA)




Ünsal YÜCEL / KEŞAN(Edirne), (DHA) -