Bu anları sosyal medyadan izleyen vatandaşlar ise “iş yeri sahibinin eline sağlık, elleri dert görmesin” yorumlarında bulundu.
İŞTE O ANLAR:
ANTALYA20/29°Bir tekstil atölyesi sahibi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümünde çalışanlarını saygı duruşuna davet etti. Bu daveti reddeden bir çalışan ise PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan lehine slogan attı. İş yeri sahibi de çalışanını evire çevire dövdü.
Bu anları sosyal medyadan izleyen vatandaşlar ise “iş yeri sahibinin eline sağlık, elleri dert görmesin” yorumlarında bulundu.
İŞTE O ANLAR:
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır.
kadın erkek demeden linç edilse daha iyiydi... Türkiye de yaşayan herkes Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır. Kayıtsız Şartsız!!! ülkesini bayrağını ve kurucu liderine kimse saygısızlık edemez..
Atatürk''ü tanımak istemiyorsan ki; O bir Emperyal düşmanı, git emperyalizmin kölesi ol Veya Ya sev ya terket.
dayak yemesine yesin de, üç-beş kişi bir kişinin üstüne gitmez. Teke tek haddi bildirilecekti
Allah ne muradin varsa versin ellerin dert gormesin ins
Atatürk kimin sevmediği alenen belli oldu Bölücü hainler tarikatçı yobazlar ve aşırı sol gruplar bunların bu ülkeye zarardan başka faydaları yoktur.Bir an önce vatandaşlıktan çıkarılmalıdır.????