Belediye binası arkasında Alanya halkı ile bir araya gelecek olan Bahçeli, programın ardından bazı belediye yatırımlarını da yerinde ziyaret ederek incelemelerde bulunacak.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Bahçeli’nin ziyaretiyle ilgili bir açıklama yaparak, “Sayın Bahçeli’yi Mart ayında ve geçtiğimiz hafta sonu partinin genel merkezinde ziyaret ederek, hizmet ve yatırımlarımızla ilgili bir dosya sunarak, ardından Alanya’ya davet etmiştik. Sayın Bahçeli bizi ve Alanya halkını kırmayarak davetimizi kabul ettiler.” dedi.
Bahçeli geliyor
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, 17 Mayıs Çarşamba günü saat 12.30’da Belediye Binası arkasında düzenlenecek Toplu Açılış ve Temel Atma programına katılmak üzere Alanya’ya gelecek.
OKUR GÖRÜŞLERİ
1 yorum · 0 onay bekliyorYorumlar
Yorumunuzu paylaşın
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır.


ehhh bahçelinin son günleri tadını çıkarsın seçmenleri o şahsı ilk seçimlerde sandığa gömecek efe bozuntusunu