Kemer'de 1.5 yıldır görev yapan Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Tokalı, HSYK'nın geçen ay yürürlüğe giren kararnameyle Kilis'e tayin oldu. Tayinin ardından veda ziyaretlerine başlayan Başsavcı Tokalı, Kemer Kaymakam vekili ve Antalya Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu'nu ardından da İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ergen'i ziyaret etti. Başsavcı Tokalı, yaklaşık 3 hafta önce ameliyat olduğu, veda ziyaretlerinin de bu nedenle geciktiğini belirtti.
Başsavcı İbrahim Tokalı'nın Kilis'e atanmasının ardından yerine Fethiye Savcısı Kürşat Kaan Doğan getirildi. Doğan'ın önümüzdeki hafta görevine başlayacağı bildirildi.
Saffet YENİGÜN/KEMER, (DHA) -
Başsavcı Tokalı veda ziyaretlerine başladı
HAKİMLER ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) kararnamesiyle Kilis'e atanan Kemer Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Tokalı veda ziyaretlerine başladı.
OKUR GÖRÜŞLERİ
0 yorum · 0 onay bekliyorYorumlar
Yorumunuzu paylaşın
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır.


Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz paylaşın.