Partililer, belediye üst düzey yöneticileri ve Başkan Böcek'in akrabalarının emniyet müdürlüğü önündeki bekleyişi sürerken, aynı soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı verilen oğul Mustafa Gökhan Böcek'in ailesi ile tatilde olduğu öğrenildi. Oğul Böcek'in, 3 gün önce eşi Zuhal ve 1 yaşındaki oğlu Muhittin Aslan Böcek ile İtalya'ya gittiği kaydedildi. (DHA)
Böcek'in firari oğlu, gelini ve torunu bakın nerede çıktı?
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile eski gelini Zeynep Kerimoğlu'nun Antalya Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu sürüyor.
OKUR GÖRÜŞLERİ
1 yorum · 4 onay bekliyorYorumlar
Yorumunuzu paylaşın
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır.


Çok ilginç değil mi?????
Bu dava belki ülke açısından hayırlı olacak.Son 25 yıla bakın ülke kaynakları adeta Belediyeler kanalıyla hoyratça harcandılar.
Belediyelere eş,dost,tanıdık,akrabalar ile mütahitler adeta çökmüş vaziyetteler.Acil bir kanun düzenlemesi ile bu Belediyeler denetim altına alınmalıdır.Her ilçede,ilde yaşayan vatandaşlar Belediye Başkanlarının çoğunun nasıl zenginleştiklerini görüyorlar.Çoğunluğu Adeta mafya örgütü gibi çalışıyorlar.İmar konularında ve ihaleler vasıtasıyla nasıl vurgun yapıldığını bilmeyen yok.
Gelelim bu davaya,kamuoyuna yansıyan deliller çok ciddi görünüyor.Umarız Beraat ederler,ancak doğru çıkarsa da kamu vicdanı açısından cezalandırılacaklardır.Mahkemeler sonunda bir karar verecek.
Oğul Böcek'in yurt dışına tatile gitmesine gelince oda soruşturulmalıdır.daha önceden mi planlanmış,yoksa ani bir tatil mi,herhalde babası tutuklanan oğlun şimdiye kadar atlayıp gelmesi lazımdı.Hakkındaki iddialara gelip cevap vermesi gerekirdi.Gelmezse daha kötü.Bakalım bekleyip göreceğiz.
Türk siyaseti ne çekti ise bu 1.nci derece akrabaların işin içine girmesinden çekmiştir.
Televizyonlar siyah beyaz iken DALLAS dizisi vardı.Her hafta çok seyir edilirdi.Şimdi biliyorsunuz televizyonlar renklendi,bir senarist çıkar bu davaya hangi aşamalardan geçildi de, gelindi diye bir dizi yapmaya kalkarlarsa inanın her hafta REYTİNGLERİ patlatır.