Ercan Akın Fen Lisesi'ndeki açılışa Vali Hasan Şıldak, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Süleyman Çakıcı, okulu yaptıran iş insanı Ercan Akın, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Vali Hasan Şıldak, laboratuvarın açılmasında emeği geçenlere ve katkı sağlayanlara teşekkür etti. Vali Şıldak, laboratuvarın açılış kurdelesini iki öğrenciyle haber takibi için orada bulunan yerel bir gazetenin muhabirine kestirdi. Vali Şıldak ve beraberindekiler daha sonra gezdikleri laboratuvar hakkında bilgi aldı.
Açılışı yapılan laboratuvar, Bucak Adem Tolunay Fen Lisesi'nden sonra il genelinde açılan ikinci Robotik ve Kodlama Laboratuvarı. Önümüzdeki günlerde Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Karamanlı ve Kemer ilçelerinde de birer lisede Robotik ve Kodlama Laboratuvarı açılacak.
![]()
![]()
![]()
Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)


Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz paylaşın.