AKPM Başkanı Çavuşoğlu, Ankara’da Kızılay Kumrular Sokak’ta meydana gelen patlama ile ilgili olarak bir taziye mesajı yayınladı. AKPM Başkanı Çavuşoğlu mesajında şunları kaydetti:
“Ankara’da meydana gelen ve üç kişinin ölümü ve çok sayıda kişinin yaralanmasına neden olan bombalı terör eylemi haberi bizleri şoke etmiştir. Tüm kalbimle saldırının mağdurları ve ailelerinin yanındayım.
Bu tür şiddet eylemlerinin failleri, terörizmin demokrasilerde yeri olmadığını ve kimsenin bu gibi insanlık dışı ve iğrenç saldırılarla amaçlarına ulaşamayacaklarını bilmelilerdir. Daha iki hafta önce 11 Eylül saldırılarının onuncu yıldönümü vesilesiyle diğer Avrupa Konseyi liderleri ile birlikte yaptığımız açıklamada, inandığımız değerlere güçlü bir şekilde bağlı kalarak terörizmin her türü ile mücadele kararlılığımızı ortaya koymuştuk.
Terörizmin her türünü lanetlediğimi bugün bir kez daha yineliyor ve terörizmle mücadeledeki kararlılığımızın her zamankinden daha da güçlendiğini vurguluyorum.” (ANKA)
Çavuşoğlu Ankara'daki patlama ile ilgili taziye mesajı yayınladı
Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Başkanı ve AKP Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Ankara’daki patlamaya ilişkin “Bu tür şiddet eylemlerinin failleri, terörizmin demokrasilerde yeri olmadığını ve kimsenin bu gibi insanlık dışı ve iğrenç saldırılarla amaçlarına ulaşamayacaklarını bilmelilerdir” dedi.
OKUR GÖRÜŞLERİ
0 yorum · 0 onay bekliyorYorumlar
Yorumunuzu paylaşın
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır.


Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz paylaşın.