CHP Antalya'da oyların yeniden sayılmasını isteyecek
ANTALYA’da CHP, il genelinde Büyükşehir Belediye Başkanlığı için kullanılan oyların tamamının yeniden sayımı için 19 ilçenin ilçe seçim kurulları ve İl Seçim Kurulu’na yarın itiraz edecek.
Seçim günü akşamı Kepez 2 İlçe Seçim Kurulu’nda iki parti arasında yaşanan tartışmanın ardından CHP Antalya İl Başkanlığı’nda avukatlardan bir komisyon oluşturuldu. Komisyon üyeleri birleştirme tutanakları olmadan oyların sisteme girişinin yapıldığı gibi çeşitli usulsüzlükler olduğu gerekçesiyle yapılacak itirazlarda, il genelinde büyükşehir belediye başkanlığı için kullanılan tüm oyların yeniden sayımını isteyecek.
Salı günü İl Seçim Kurulu ve 19 ilçenin seçim kurullarına yapılacak itiraza ilişkin bilgi veren komisyon avukatlarından Pınar Toğaç, sonuç tutanaklarında geçerli- geçersiz oylarda oynamalar olduğu, özellikle Kepez bölgesinde sayıların tutmadığını ve bunun birebir şahidi olduğunu söyledi. Toğaç, sandıkların tekrar sayılarak, sandık sonuç tutanaklarının tekrar tutulmasını talep ettiklerini ve Kepez’de hiçbir sayının tutmadığını öne sürdü.
Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA) -
OKUR GÖRÜŞLERİ
3 yorum · 0 onay bekliyorYorumlar
Yorumunuzu paylaşın
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır.


Deli saçması.yeniden sayılsa ne olacak? 25 bin fark yedin.Herkes oy çalınıyor diyor.Ne alakası var? Oy çalınsa sana öyle bir tarihi fark atarlarki oturduğun koltuktan kalkamazdın.Ankarayı bile kıl payı kazandılar.Yalovayı 1 oy farkıyla kazandılar.Oy çalıyor olsalar neden bu kadar riskli davransınlar.Tabi sen ve senin kadron çok akıllı.kolayı buldunuz.oylarımız çalındı.Buna kimse inanmaz.başarısız oldun ve antalya halkı sana cazayı kesti.şimdi belediyedeki kadrolarını muratpaşaya gönder artık.işsiz kalmasın çocuklar.......anlayan anladı.
devrim efendi.ne zaman istifa ediyorsun.rezil oldun.hocanın peşinden koştun.bataklığa düştün.
son cirpinislarin Hoca...ama sana mustahaktir. Erdal Önerin gercekten kazanacigini mi dusunuyordunuz...gercekten yani?..hani saka filan degildi. Adak adamistim, Hoca gitinde ve Devrim tipitip gitiginde...yarisi oldu.