CHP Antalya İl Başkanlığı'ndan yapılan kısa bilgi notunda şöyle denildi:
"CHP Antalya İl Yönetim Kurulu’nun 30 Eylül 2016 tarihli olağanüstü toplantısında İl Başkanı Olarak Mustafa Erdem oy birliği ile seçilmiştir. Partimize ve Antalya’mıza hayırlı olsun."
TEK ADAY GÖSTERİLDİ
CHP İl Başkanı Semih Esen'in istifasının ardından toplanan İl Yönetim Kurulu, yeni başkanı belirlemek için seçim yaptı. Tek aday olarak gösterilen İl Sekreteri Mustafa Erdem, 6 yönetim kurulu üyesinin istifasıyla 24 kişiye düşen İl Yönetim Kurulu'nun oy birliğiyle başkan seçildi.
BURUK BİR GÖREV
Başkan seçildikten sonra ilk açıklamasını DHA'ya yapan Mustafa Erdem, buruk bir görev aldığını söyledi. Erdem, “İl başkanımızın istifası takdirle karşılandı ama bizim için üzücü oldu. CHP kurumsal bir parti. Yönetim kurulumuz beni başkan olarak seçti, görevimize devam edeceğiz. CHP'ye herkesin ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz. Bu görev bilinciyle tüm yönetim kurulu olarak başarı getirecek çalışmalar yapacağız" diye konuştu.
CHP Antalya'nın yeni il başkanı belli oldu
Av. Semih Esen'in istifasıyla boşalan CHP il başkanlığı koltuğuna mali müşavir Mustafa Erdem getirildi.
OKUR GÖRÜŞLERİ
8 yorum · 0 onay bekliyorYorumlar
Yorumunuzu paylaşın
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır.


Vesayete Son diye Sayin Deniz Baykal a saygısızlik yapan VEFA YOKSUNLARI şimdi kendi Vesayet Düzenlerini korumaya çalışıyorlar el birliği ile..Kendini kullandiranlari da cok iyi biliyoruz..Bunlar İlkesiz ve Utanmaz! CAPLARI da ortada. .Seçim Komitesini yurutemeyen bir kişi Il Başkanı olursa TUZ KOKMUS demektir. .
Bülent Kocabaş
Gazipaşa
Myhammet abi emin ol her yapılan yorum her yazilan yazının her bjr paylaşımın biir nedeni ve TEK AMACI var..Ezbere değil yapılan yorumlar paylaşımlar yads sıklıkla yapılması. .Yine de teşekkür ederim önerilerin için Zaman daraldı. .Geç bile kalmak üzere TÜRKİYE VE CHP..Umarım iş işten geçmez ne demek istedigimiz anlaşıldığı zaman.RISK ÇOK BÜYÜK. .O nedenle çok sayıda kişi ye ulaşmaya çalışıyoruz. . .Yine de teşekkür ederim önerilerin için. .
Sn Baskan. Eski Baskanimizin mesalesini ayni yureklilikle tasiyacaginiza inaniyor ve Teskilatimizin birlikteligine sonsuz guveniyor ve basarilar diliyoruz...
Semih neydi ki sen ne olasın maya aynı maya.defolun gidin partiden ki zaten tek tek gidiyorsunuz...
Temeli çürük olan yapı,kendi dibine çöker. Antalya'da Chp'li delegeleri ayartanlar,yönetim kurulu ve disiplin kurulunu benim adamım mantığı ile oluşturanlar,partiyi pasifleştirmişlerdir..Semih Esen gitse ne olur ? Gitmese ne olur ? Yada,Semih Esen'den boşalan koltuğa Ali gelse ne farkeder ?. Veli gelse ne farkeder ?. Akp'li Menderes Türel,Antalya il kongresi 26 Aralık 2015'te Semih Esenin il başkanı seçtirilmesiyle zevkten 4 köşe olduğu kulislere yayılmıştı..Şimdi değişen nedir ?. Aynı anlayış,aynı teslimiyet duruşu devam ediyor.Ve Chp örgütleri görüldüğü kadarıyla kendi belediyesini yönetemeyen vesayet güç'lerinin etkisinde olduğu, yeni il başkanı seçimi sonrası yönetim kurulu üyelerinin etrafını sarmalarından bellidir.. Bu anlayış partiye başarı getirmeyecektir.
Basarilar diliyoruz.Mustafa Erdem deneyimli ve koltugu dolduracak bir kisi
abi sakın bozulma
yönetim kurulu arkadaşlar doğru karar almışlar antalyaya yakışan chp il başkanı dik dur eyilme chp antalya örgütü seninle