Genel merkez ise aynı gün saat 11.00'de tüzük değişikliğine ilişkin basın toplantısı düzenliyor.
CHP'li muhalifler "Demokratik Tüzük İçin Taban Hareketi" adı altında kampanya başlatıyor. CHP Genel Merkezi'ne bir kilometre uzaklıktaki Ramada Otel'de toplanacak olan muhalifler, tüzük kurultayı için gerekli olan 256 imzanın toplanması için harekete geçecek. Toplantı saat 11.00'de başlayacak.
CHP Genel Merkezi ise muhaliflerin basın toplantısına, basın toplantısı yaparak cevap verecek. CHP Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, saat 11.00'de basının karşısına çıkacak. Matkap, tüzük kurultayına ilişkin süreci anlatacak
CHP'de Tüzük Kurultayı'nda son durum
CHP'deki tüzük kurultayı ile ilgili son gelişmeye göre, parti içi muhalifler cuma günü çağrı yapacak. Tüzük kurultayı çağrısı Ankara Ramada Otel'de saat 11.00'de eski il başkanları tarafından yapılacak.
OKUR GÖRÜŞLERİ
4 yorum · 0 onay bekliyorYorumlar
Yorumunuzu paylaşın
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır.


hiçbişey değişmez.kılıçdaroglu başarısız oldu.baykal geri gelir.parti yok olur gider.akp yine birinci olur.bu yoruma kızan olacak ama ne demiş atalarımız.persembenin gelişi çarsambadan belli olur.
mustafa sarıgül genel başkan
CHP artık halk ağzınla vatandaşı yani EMEKLİ yi,İŞÇİ Yİ,MEMURU ,KÖYLÜ yü bu vatandaşları dilenme safhasına getirenleri vatandaşa anlatmalı bu kişilere 30 tl zam verildiğini kendilerine 3000 tl zam yapıldığını anlatmalı ,Parti içi tartışmaları bitirip halkla birebir olmazsanız önümüzdeki seçimlerdede havamızı alırız diyorum saygılar.
Baykalcılarmı topluyor imzaları, önder sav grubumu? bu kurultay ne baykala,ne önder sava,ne kılaçdaroğluna kalmayacak.göreceksiniz genel başkan değişikliği olacak.kadrolar yenilenecek.büyük çoğunluk böylece havasını alacak.