Daha sonra ahırın damından atlayıp kaçmaya devam eden boğa sahiplerinin takibi sonucu güçlükle yakalanırken, yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına kaydedildi.
Olay, Kadınhanı ilçesi Hacı Mehmetli Mahallesinde meydana geldi. Sahiplerinin elinden kaçan kurbanlık boğa, kerpiçten yapılan tek katlı ahırın damına çıktı. Ardından bitişindeki evin çatısına çıkan boğa, çatının kenarına kadar geldi. Sahipleri evin çevresini sarıp yakalamak istediği boğa çatının diğer ucuna giderek, tekrar ahırın üstüne indi. Sahipleri bu sırada yakalamak için hamle yaptığında boğa, ahırdan üstünden atlayıp, kaçmaya devam etti. Takibi sürdüren sahipleri bir süre sonra boğayı yakalamayı başardı. Yaşanan bu anlar ise cep telefonu ile kaydedildi.

Hatice Ebru KOYUNCU/KADINHANI (Konya), (DHA)-


Can her yerde tatlıdır.Dünya'da en zeki insanoğlu olduğu için diğer canlıları beslenmek için avlıyor veya kesiyor.İnsanoğlun dan daha zeki bir canlı türü olsaydı ve Dünya'ya onlar hakim olsaydı,herhalde onlarda insanoğlunu besin kaynağı olarak görürlerdi.Dünya'da düzen böyle,kuvvetli olan kendi çıkarı için her şeyi kullanıyor.Savaşlara bakın,her gün binlerce insan öldürülmüyor mu????