Başkan Türel’in talimatıyla 27-29 Haziran tarihlerinde Antalya- Kemer arası deniz otobüsü seferleri ücretsiz hizmet verecek. Diğer günler ise tüm Antalyalıların yararlanabilmesi için eskiden uygulanan 40 TL yerine 10 TL’den sefer yapacak.

26 HAZİRAN PERŞEMBE BAŞLIYOR

Kapsamlı bir bakımdan geçirilen deniz otobüsleri 26 Haziran Perşembe günü saat 10.00’da Kaleiçi Yat Limanı’nda düzenlenecek törenle seferlere başlayacak. Antalya-Kemer arasında günde 4 sefer yapacak olan deniz otobüslerinin bilet fiyatları karayolu taşımacılığı ile aynı oranda olacak. Deniz otobüsleri Antalya’dan Kemer’e bir saate ulaşabilecek.

3 GÜN ÜCRETSİZ DİĞER GÜNLER 10 LİRA

Seferler 07.00- 08.30 12.30 ve 17.00 saatlerinde Kaleiçi Yat Limanı ve Kemer Marina’dan yapılacak. Deniz otobüsleri 27-28-29 Haziran tarihlerinde ücretsiz hizmet verecek. Diğer günler halkın deniz otobüslerinden faydalanması için bilet fiyatları olabilecek en düşük fiyata çekildi. Menderes Türel, karayolu taşımacılığına yakın bir rakam belirledi ve deniz otobüslerinin fiyatını 10 lira olarak açıkladı. Bu fiyat politikası ile deniz taşımacılığı karayolu taşımacılığının yükünü ciddi oranda azaltabilecek.