Düğüne katılanlar hastanelere akın ederken takviye polis ekipleri sevk edildi. Güvenlik güçleribölgede yaptıkları araştırmada Doğanevler Mahallesi’nde bulunan dere boyunda çalılıklar arasına gizlenen isimleri açıklanmayan 2 kişiyi silahları ile birlikte gözaltına alırken kaçan 1 kişinin arandığı açıklandı.
Polis ekipleri olay yerinde yaptıkları araştırmada değişik tabancadan kullanılan 100'e yakın boş kovana el koydu. Saldırganlara ait olduğu belirlenen iki evin çevresinde ise her hangi bir saldırıya karşı Çevik Kuvvet ekipleri tedbir aldı. Ölenlerin cesetleri Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan inceleme ardından otopsileri yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu’na götürüldü.
Bursa Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Efkan Özçimen, 5 Mayıs’ta bu yıl 6'ncısını düzenlenen Hıdrellez kutlamalarında DHA muhabirine, "Kardeşçe birlik ve beraberlik içinde yaşamamız için dua edip dilek dileyeceğiz. Romanlar olarak birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var, biz hep barıştan yana olduk kavgadan yana olmadık olmayacağız" demişti.
Hüseyin TÜCCAR/BURSA, (DHA)-


Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz paylaşın.