BU KADAR KONFOR BEKLEMİYORDUM
Yeni sergi alanında olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden esnaf İnci Bağdap, “Bu kadar güzel ve konforlu bir yer beklemiyorduk. Özellikle stantlarımızın dolaplı olması ve üzeri kapalı olması bizleri çok sevindirdi. Hem güvenlik hem de rahatlık açısından doğru düşünülmüş. Havaların ısınması ile caddenin daha da hareketleneceğini düşünüyorum. Belediye Başkanı Menderes Türel'e teşekkür ederim" dedi.
ÜRÜNLERİMİ GENİŞÇE SERGİLİYORUM
El emeği ürünleri satan Evgeniya Taş da öncellikle stantların kendisini çok etkilediğini belirtti. Taş, “Kışın yağmurdan yazın ise güneşten hem bizler hem de ürünlerimiz olumsuz etkileniyordu. Yeni stantlarda bu sıkıntıları yaşamayacağız. Daha önce yer darlığından dolayı birçok ürünümü sergileyemiyordum ama burada ürünlerimi daha geniş şekilde sergileme şansım var" dedi.
KENDİMİ ÖNEMLİ HİSSETTİM
5 yıldır ürünlerini sokakta sergileyen Ayten Atabey de “Daha önceki yerimizde ürünleri her gün evime taşımak zorunda kalıyordum. Yeni stantlarımızda dolap olması bizleri her gün yük taşımaktan kurtardı. Ürünlerimizi buradaki dolaplarımıza güvenli şekilde bırakabiliyoruz. Böyle güzel bir sergi alanın bizler için yapılması açıkçası kendimi önemli hissettirdi" diye konuştu.
ANTALYA, (DHA)


Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz paylaşın.