Başkent’te özel bir üniversitede akademisyen Nergis S. (30), 2 yıl önce evlendiği L.S.'den şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanmak için dava açtı. Mahkeme, 9 Nisan'da, L.S. hakkında 3 ay önleyici tedbir kararı ile birlikte her ayın 1 ve 3'üncü cumartesi günleri çocuğunu görme kararı verildi. L.S., kararın ardından ilk kez çocuğunu görmek için geçen cumartesi günü ailesiyle beraber Nergis S.'nin annesinin evine gitti. L.S. burada kızını kucağına alıp sevdiği sırada, bir anda pencereden atlayıp kaçtı. Panik yaşayan Nergis S. ve ailesi, L.S.'nin peşinden gitti; ancak yakalayamadı. Bebeğin kaçırılması evdeki güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde L.S'nin kucağındaki Asya bebek ile villa tipi evin salonunda camı açarak atlayıp kaçtığı görüldü. Nergis S. ve ailesi, olay sonrası polise giderek şikayette bulundu.

24 SAAT GEÇMEDEN YAKALANDI

Polisin yaptığı çalışma sonucu L.S., 24 saat geçmeden Gölbaşı ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. Kaçırılan bebek ise annesine teslim edildi. Emniyetteki ifadesinin ardından L.S, bu sabah adliyeye sevk edildi. L.S., nöbetçi sulh ceza hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ANKARA'DA, BOSANMA ASAMASINDA OLDUGU ESINDE KALAN 4 AYLIK BEBEGINI KACIRAN L.S. ADLI KONTROL SARTIYLA SERBEST BIRAKILDI.  FOTO-ANKARA-DHA-ARSIV

ANKARA'DA, BOSANMA ASAMASINDA OLDUGU ESINDEN KIZINI KACIRAN L.S. GUVENLIK KAMERASINA YANSIDI.  FOTO-ANKARA-DHA-ARSIV

ANKARA'DA, BOSANMA ASAMASINDA OLDUGU ESINDEN KIZINI KACIRAN L.S. GUVENLIK KAMERASINA YANSIDI.  FOTO-ANKARA-DHA-ARSIV

ANKARA, (DHA)