Yapılan haberde Metin Özkan'ın Aralık 2021’de İstanbul Kemerburgaz Göktürk’teki Mastercheff adlı restoranında Ufuk Enginler isimli kadının çantasından 700 dolar para aldığı iddia edildi. Odatv, görüntülerin yayınlanmasının ardından Metin Özkan'a ulaştı. Metin Özkan, görüntülere "Montaj" dedi. Metin Özkan, "Montaj işleri. Böyle bir şey yok. Ortada bir şey yok. Bir insan bu kadar mı kolay harcanır. Böyle bir şeyi kabul edemem" diye konuştu.
Gazeteci Metin Özkan, bir kadının çantasından para çalmakla suçlanıyor
Katıldığı tartışma programlarıyla adından sıkça söz ettiren Gazeteci Metin Özkan’ın bir kadının çantasından para aldığı iddia edilen görüntüler Yeniçağ internet sitesi tarafından yayınlandı.
OKUR GÖRÜŞLERİ
4 yorum · 1 onay bekliyorYorumlar
Yorumunuzu paylaşın
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır.


tas size katilmiyorum
metin ozkanin katildigi tv programlarina katilan diger konusmacilar sanki farkli
surekli ellerinde telefon biryerlerden
talimat aliyorlar ozellikle chp ve iyi partiyi
savunanlar
İnsan biraz objektif olur.Ancak Metin Özkan tam bir bilenmiş bıçak gibi,tv programlarında sanki özel bir görev yapıyormuş gibi sürekli muhalefete vurmak için elinden geleni yapıyor.Aslında seyir edilecek biri değil,tamamen ideolojik nedenlerle hareket ediyor.Kendi doğrusu veya yanlışı yok,Bahçeli ne derse o doğrultuda tam bir trol edasında,ayrıca tam bir CHP ve İyi Parti düşmanı gibi hareket ediyor.O nedenle bu yanına bakmak gerekir,yoksa yukardaki haberde hırsızlık yapmış yapmamış o hukuki bir mesele,aslında düşünsel anlamda kul hakkı yiyerek haksızlığın ağ babasını yapıyor.İyisi mi tv de diğer konuşmacıları dinlerken sıra buna gelince başka kanala geçin.Sözü dinlenecek biri değil.
bu kadar basit mi
metin ozkani biraz taniyan
bunu uydurma oldugunu anlar
lutfen haber degeri olan seyleri yayinlayin
Daha neler,gülermisin ağlarmısın.