Gün Haber’e fotoğraf ve mesaj gönderen Kepez’den bir vatandaş şu sitemde bulundu:
“Çankaya Mahallesi sakinleri olarak sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. Çankaya Mahallesi’nde (Mazı dağı) Cuma günü 19 şubat 2021 tarihinde açılışı yapılacak olan bir market şubesi sitelerimizin önündeki kaldırımları söküp otoparka dönüştürdü. Kaldırımı kullanamayacak hale getirdiler. Kaldırımdaki ağaçları da söktüler.
Kepez Belediyesi ve büyükşehir belediyesine şikayet edildiler. Kepez Belediyesi’nin gelip uyarmasına rağmen, yine kendi bildiklerini yapıp kaldırımın yüzde 75’ini yok ettiler. ‘Bu caddenin sorumluluğu büyükşehir belediyesinde ve izin aldık’ diyorlar. Vatandaş olarak kaldırımı kullanamayacak hale geldik ve çocuklarımız için tehlike oluşturacak bu durum. Bu konuyla şikayetler yapılmasına rağmen yapılan bu yanlış düzeltilmiyor. Sesimizi duyurma konusunda yardımınızı istiyoruz.”
Vatandaş, kaldırımın eski ve yeni halinin fotoğraflarını da gönderdi.

Eski hali... Sağdaki ağaçlar gitti, kaldırım küçüldü...

Ağaçların yerine market için otopark yapıldı. Otopark market daha açılmadan doldu.


Tahtakale marketlerin kimlerin olduğu belli büyükşehirde kadrolar yaptıkları belli hiç bir şey olmaz yapanın yanına kalır. halkta ezilir
Tahtakale market büyükşehirdi ki tanıdıklarına güvenerek bu işgali yaptı. Tüm şikayetlere ve r gelen ekiplere rağmen kaldırım yok edildi. Burada bir cana zarar gelirse sorumlu kim.
Gerçekten şu fotoğrafa bakıp ta eski haline getirmeyen yöneticiler varsa o koltukta hemen terk etsin muhittin başkan bu olayı çözmeli büyükşehir olarak.
Ağaç Katliamına SON !!!!! Ağaçlar bir CANdır DOKUNMAYIN !!!! KIYMAYIN EFENDİLER