Olay, Karaağaç Beldesinde saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Ağabeyi 27 yaşındaki Ahmet Alkan'ın evinde kalan Erhan Alkan, evde yengesiyle birlikte yalnız olduğu sırada, henüz bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından Erhan Alkan mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile 1 aylık hamile olan yengesini vucudunun 7 ayrı yerinden bıçakladıktan sonra evden kaçtı. Cinayet zanlısı daha sonra jandarmaya giderek teslim oldu.
Fabrikada işçi olarak çalışan Ahmet Alkan, eve geldiğinde eşini yerde kanlar içinde görünce hemen özel araçla Özel Çerkezköy Hastanesi’ne götürdü. Burada Hatice Alkan’ın öldüğü belirlendi. Cenaze ise otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Jandarmanın cinayet ile ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.
Şaban KARDEŞ/ ÇERKEZKÖY (Tekirdağ),(DHA) -
Hamile yengesini öldürdü
TEKİRDAĞ'ın Çerkezköy İlçesine bağlı Karaağaç Beldesi'nde 19 yaşındaki Erhan Alkan, tartıştığı 1 aylık hamile olan ağabeyinin eşi 25 yaşındaki Hatice Alkan'ı bıçaklayarak öldürdü.
OKUR GÖRÜŞLERİ
0 yorum · 0 onay bekliyorYorumlar
Yorumunuzu paylaşın
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır.


Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz paylaşın.