Partisinin diğer belediye başkan adayları ile partililerin de katıldığı toplantıda Nergiz, vatandaşları rahatsız etmemek ve ses ile gürültü kirliliği oluşturmamak için tek araçla ilçede tanıtım çalışmaları yaptığını anlattı. Nergiz, halkın yerelde kendi yönetimini oluşturma amacıyla mahallelerde halk meclisi oluşturarak, sorunların çözümü için görev yapacağını kaydetti. Aksu'da başkan seçilmesi halinde kent meydanı, sosyal, sportif alan, kütüphane yapmayı vaat eden Nergiz, arsa tahsisi ile hastane yapımı için çaba göstereceklerini, gençlik merkezi oluşturacaklarını söyledi.
Turizm faaliyetlerini artırma projeleri olduğunu anlatan Nergiz, engelliler, yaşlılar, yoksul aileler için yaşam merkezleri kuracaklarını belirtti. Doğal yaşam alanlarını koruyarak ilçede alışveriş merkezi kurulmasına izin vermeyeceklerine dikkati çeken Nergiz, ilçede kapalı pazar, otopark oluşturacaklarını ifade etti. Belediyede 15 günde bir gerçekleştireceği halk gününde vatandaşların sorununa çözüm bulmaya çalışacağını dile getiren Nergiz, halkın ortak değerlerine sahip çıkarak görev yapacaklarını belirtti.
Nergiz, hayali projeler yerine halkın ortak kararıyla ilçenin ihtiyaçları doğrultusunda hizmet vermeyi amaçladıklarını söyledi.
Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA)
İhsan Nergiz projelerini anlattı
HALKLARIN Demokratik Partisi (HDP) Aksu Belediye Başkan Adayı İhsan Nergiz, düzenlediği basın toplantısında ilçede yapmayı planladığı projelerini açıkladı.
OKUR GÖRÜŞLERİ
0 yorum · 0 onay bekliyorYorumlar
Yorumunuzu paylaşın
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır.


Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz paylaşın.