Feray Atalay'ın eğitmenliğinde haftanın belli günlerinde sürdürülen kurslar 'Hayat Bayram Olsa', 'Sev Kardeşim', 'Neler Oluyor Hayatta' adlı şarkıların eşliğinde sürdürülüyor. İşaret dilinin önemine değinen Feray Atalay, "Amacımız; işitme engelli kardeşlerimizle karşılaştığımızda onlarla iletişim kurup, sorunlarının çözümüne yardımcı olabilmek. İşaret dilinin öğrenimi çok basit. Şarkıları da işaret diliyle seslendiriyoruz" dedi.
Feray Atalay, farkındalık yaratmak için başlatılan 'İşaret Dili Projesi'nin mart ve nisan aylarında da belediyenin gençlik evlerinde, yurtlarda kalan gençlerle sürdürüleceğini kaydetti.
Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA)


Şenay in SEV Kardesim şarkısı ile hem işaret dilini hem son gunlerde ihtiyacimiz olan toplumsal barış sevgi temalarini isliyoruz.çok zevkli geçiyor dersler sakin sessiz eglenceli