Kaykaylı bir genç, il merkezindeki Metin Kasapoğlu Caddesi üzerinde yavaşlayan halk otobüsünün arka bagaj bölümüne tutundu. Diğer kaykaylı da otobüsü yakalayan arkadaşının belinden tuttu. Şaşkın bakışlar arasında trafik yoğunluğu ile bilinen İsmet Gökşen Caddesi'ne kadar yaklaşık 1 kilometrelik yolu bu şekilde geçen kaykaycı gençler, vatandaşların cep telefonuyla fotoğraflandı.
Halk otobüsünün şoförü, görüş açısı dışında olduğu için kaykaycı gençleri fark edemedi.
ANTALYA, (DHA)
Kaykayla otobüs arkasında tehlikeli yolculuk
TÜRKİYE'de yaşanan trafik kazalarını en aza indirmek için projeler geliştirilirken, Antalya'da iki kaykaycı gencin hareket halindeki halk otobüsüne tutunarak yaptığı hareketler görenlere 'pes' dedirtti.
OKUR GÖRÜŞLERİ
1 yorum · 0 onay bekliyorYorumlar
Yorumunuzu paylaşın
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır.


cep tel ıle belgelerken 155 aramak da aklına gelmesı gerekırdı.sessızlık ızlemek de suca ortak olmaktır. hem suc hem tehlıke .ne zaman buyuyecegız akıllanacağız bılınclenecegız????