Jandarma Er Tahsin Kasapoğlu'nun 'Kınalı Hasan' hikayesini okumasının ardından Jandarma Er Veli Mısır da 'Bayrak' isimli şiiri okudu.
Törende birliğe ilk katılan, eğitim, spor ve bakım birincilerine ödüller verildi. Eğitime ilk katılan Er'e ödülünü Kemer Kaymakam vekili Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik verirken eğitim dalı birincisine ödülünü Antalya İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Yarbay Fatih Üstündağ verdi. Spor dalının birincisine ise ödülünü Kemer Belediye Başkan Vekili Semih Top, Bakım birincisine ise ödülünü Kemer İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ergen verdi.
Antalya İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Yarbay Fatih Üstündağ yemin eden erlere ve ailelerine hitaben konuşma yaptı. Buluşma da yemin eden erlerin ve ailelerin mutlulukları fotoğraf karelerine yansıdı.
Kemer İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Yasin Berçin aileleriyle ilgilenirken fotoğraf tekliflerini geri çevirmedi.
Saffet YENİGÜN/KEMER, (DHA)


Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz paylaşın.