Mardan Palace Otel'deki organizasyonda Hande Ataizi, Özlem Yıldız, Ece Erken ve Simge Tertemiz sunuculuk yaparken, Alexandra Stan ve Otilia konser verdi. Sırayla sahneye çıkarak organizasyonu anlatan ünlü isimler, birbirlerine espri yapmaktan da geri kalmadı. 4 aylık erkek bebeğe hamile olan Ece Erken, sahne partneri Özlem Yıldız'a takılmadan geçemedi. Evlendiğimde hediye almadı, artık bebeğime hediye alır diyen Erken, izleyenleri kahkahaya boğdu. Hande Ataizi ise, kendisinin de kick box sporu ile uğraştığını fakat hiç canlı maç izlemediğini belirtti. İlk kez canlı kickbox maçı izleyeceğini söyleyen Ataizi, "Çok heyecanlıyım. Canlı mı, kanlı mı olacak merak ediyorum" dedi.
 
Gecenin açılış konserlerini gerçekleştiren ünlü şarkıcılar Alexandra Stan ve Otilia, müzikleriyle olduğu kadar dansları ve güzellikleriyle de dikkat çekti. Dansçılarıyla birlikte görsel şölen sunan ikili ayakta alkışlandı.
 
Stan ve Otilia 3'er şarkılık konserin ardından ringi sporculara bıraktı. Yiğit Medya tarafından organizasyonu yapılan şampiyonada, 12 ünlü sporcu kıyasıya mücadele etti.
 
Gecede Reyad Hamzah- Erkan Varol ile karşı karşıya geldi. Aynı gecede, Mecit Can Sormaz- Fatih Aydın, Yahya Alemdağ- Marouan Toutouh, William Diender- Adem Bozkurt, Yusuf Karakaya- Nieky Holzken, Zamiq Atakishiyev- Patrice Quarteron'la ring de karşılaştı.

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA)
ANTALYA MARDAN PALACE OTEL'DE DUZENLENEN ONESHOT KICKBOX ORGANIZASYONUNA HANDE ATAIZI, OZLEM YILDIZ, ECE ERKEN VE SIMGE TERTEMIZ'DE KATILDI. AYNI GECEDE ALEXANDRA STAN VE OTILIA'DA 3'ER SARKILIK MINI KONSER VERDI. GECEDE KICKBOX SPORCULARI KIYASIYA MUCADELE ETTI.(FOTO:IBRAHIM LALELI/ANTALYA,DHA) 

ANTALYA MARDAN PALACE OTEL'DE DUZENLENEN ONESHOT KICKBOX ORGANIZASYONUNA HANDE ATAIZI, OZLEM YILDIZ, ECE ERKEN VE SIMGE TERTEMIZ'DE KATILDI. AYNI GECEDE ALEXANDRA STAN(FOTODAKI) VE OTILIA'DA 3'ER SARKILIK MINI KONSER VERDI. GECEDE KICKBOX SPORCULARI KIYASIYA MUCADELE ETTI.(FOTO:IBRAHIM LALELI/ANTALYA,DHA)