Cuma günü başlayan ve yarın sona erecek Uluslararası Antalya Yörük Türkmen Festivali’ne skandallar zinciri ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun tavrı damga vurdu.
Büyükşehirin etkinliğine, adı FETÖ ile anılan turizmci Fettah Tamince ve Tarım Bakanlığı’nın hileli gıda listesinde son yıllarda sürekli adı yayınlanan Kırbıyık Holding’in sahibi Şahin Kırbıyık’ta sponsor olmuştu.

Muhittin Böcek, festivalin ana sponsoru Şahin Kırbıyık’a açılış gecesinde kılıç hediye etti. Sahnedeki plaket seremonisi büyükşehir belediyesi bültenlerinde ne haber ne de fotoğraf olarak yer aldı. Büyükşehir plaket törenini servis etmedi.
Kırbıyık, alkollü içecek üretmesine rağmen kendi sosyal medya sayfalarında, Osmanlı ve İslami yaşamla ilgili yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekiyor. Fettah tamince ise sponsor olduğu festivalin açılış gecesine katılmadı.
KIL ÇADIRDAN 5 YILDIZLI OTELE
Festivalin 20 milyonluk bütçesi de eleştiri oklarından nasibini aldı. Festival için yurt içi ve yurt dışından 360 uçak bileti, 5 yıldızlı oteller dâhil 2700 konaklama ve 13 bin kişilik yemek hizmeti satın alınması yüksek maliyet eleştirisini beraberinde getirdi.
KILIÇDAROĞLU’NA DESTEK YAĞDI
Kılıçdaroğlu’nun, Muhittin Böcek, CHP İl Başkanı Nuri Cengiz ve bazı milletvekilleri tarafından açılışa geleceğinin açıklanmasına rağmen gelmemesi sosyal medyada olumlu tepki aldı.
İŞTE O YORUMLAR:
Ebru:
zaten tamince ve muhittin böcek kanka. başkanlığı bitince otele genel müdür olur biter.
6.his
Bozuk saat gibi kırk yılda iyi bir şey yapmış. Bir festivalin neredeyse tüm sponsorları şaibeli olur mu ya? İyi en azından son dakikada bu garabeti fark etmiş. Bir de şu zamanlarda garip guraba milletin parasıyla bu hovardalık ne diye sorsaymış...
Aysun Yalçın:
Kilicdaroglu elektrik parasını ödeyemeyen insanların yaşadığı sıkıntıya, yoksulluga dikkat çekmek icin 1 hafta elektriksiz yaşadı. Antalya Belediyesi 20 milyon 2 günlük festivale harcadı. Altın portakal 1 hafta 50 milyonda ona harcanır. Sayın kılıçdaroğlu çok doğru bir karar
Cüneyt:
Haberin detaylarını öğrenince Kılıçdaroğluna sevgim saygım daha da arttı çok düzgün bir adam mutlaka muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı olmalı
Geyikli Gece:
20 milyonluk yörük festivali mi olur ya. Hadi diyelim bu ekonomik krizde yine de israf yapacaksınız bari 20 milyona daha vizyonlu işler yapın.
Peace W:
Kk cb adayi olacak diye endiseliyim. Yalniz bu konudaki durusunu begendim
Alparslan Yıldız:
Tamince'nin FETÖ ile anılması rahatsız edici. Fakat mevcut hükümet Tamince'ye İstanbul ve Antalya'da sağladığı imkanlarla özellikle Antalya'daki en büyük turizm yatırımcilarindan birisi konumuna taşıdi. Dolayısıyla sponsorluga bu açıdan bakmak gerek.
Adaletin Terazisi:
Hayatımda bir CHP genel başkanını seveceğim hiç aklıma gelmezdi ama bu adamı çok seviyorum.Helal olsun...
Duru:
Helal olsun,haberi okuyun, yapması gerekeni yapmış http://ant.bld.başkanını çok sevemememştm ben arıza bir adam
Son_3562
Tebrikler sayın Kılıçdaroğlu.İşte Devlet adamlığı bunu gerektirir.Muhittin Böceğin yaptıkları kabul edilemez.Hem Sponsor olana hemde gereksiz yere haracanan paraya tepki göstermesi 10 numara bir tavır.
Deniz:
İyi ki de katılmamış! Yazıyı okuyanlar hak verecektir. Zaten bir Antalyalı olarak şunu söyleyebilirim. Muhittin Böcek bir daha zor seçilir.
Okan:
Muhittin Böcek de sıkıntı var.Bu adam belediyenin başına geçti geçeli arkadaş su parası zammı hiç durmuyor.42 TL öderken 204 TL ödüyorum.Elektrik zamlandı diye demeyin burada 5 kat fark var her ay su parası artıyor.Allah beceriksiz her yöneticiyi bildiği gibi yapsın.
Deniz Mardin:
Işte lider ve öngörü helal olsun 1 incisi 20 milyon cok para eğer katılsa bakin halkin parasiyla eğleniyor derler 2 incisi fetö nun yandaşlarının düzenlediği festivale katıldı derler en iyisini yapmış tebrikler
Berat:
Helal olsun olması gerektiğini yapmış bence görevden alsın veya parti içi divan kuruluna sevk edilsin derhal kimin desteğiyle o koltuğa geldiğini anlasın çıkıp özür dilesin beyefendide
Efe:
Antalya için Böcek tam bir hayal kırıklığı oldu.Rozet CHP ama kafa klasik akp kafası…
Prof. Dr. Ali Eren Canlar:
Biliyordum tek güveneceğim lider olduğu. . Adam harbiden çok dürüst yahu, Antalya başkanı 20 milyon TL harcamış etkinlik için, üstüne fetoculer sponsor olmuş onlara kızmış etkinliğe katılmamış. Helal olsun sana Kılıçdaroğlu
Cem bey;
Kendi belediye başkanı da resmen tuzak gibi organizasyon yapmış!Sonra diyecekler ki, adı feto ile anılan iş adamının Sponsor olduğu etkinliğe katıldı!


SAYIN Böcek, Antalya da faaliyet gösteren taksiler ait ukome kararlı yerler neden denetlenmıyor. Ukome 3 araç için izin veriyor, taksıcıler 20 araç koyuyor. Her kaldırım uzerı taksıcıler ın araçları var kapıları acık. Hatta donercıler carsısı kosesı ısbank onu! Aksam saatlerı haftasonları kaldırımlar bu sekılde ısgal halınde. Kımse de ses cıkartmıyor. Nasıl bır kent olduk bız. Heryer de ısportacı var zabıtlar sessiz, eskı lara caddesı 40 mt dukkanı 300 mt yapmıslar devletin halkın falezlerını el altından satmıs lar mı? Avsar otel Dialog kafe var monkey otel var bunların karsı alanları halkın! Falezlerını uzerı ve bu sahıs lara ozel olarak restaurant yapılmıs neden kımse gormuyor. Sayın Gun Haber bu dedıgım yerlerı haber yapın. Falezlerdekı işgale dur deyin! Sessiz kalarak suçlara ortak olmayalım.
Gün haberi hergün takip ediyorum. Tarafsızlığınızı ve cesaretinizi takdir ediyorum. Mıhteşem bir yazarlar ordusu. Dürüst yazılarınız için teşekkürler.
Muhittin başkan chp demre ilçe başkanını da koruyor kendisine zarar veridğini bildiği halde https://www.lidergazete.com/chp-li-baskanin-tacizci-babasi-h157581.htm muhittin böcek bence kendi ayağına sıkıyor
Yakışır suyu Antalya halkına pahalı satan Büyükşehir belediye başkanı Muhittin Böcek e
Ölüm var ölüm, bir zamanların canan arıtmanı ölmüş bak
Son 25 yıla bir bakın,Büyükşehir Belediye başkanları içerisinde en liyakatsizi Muhittin Böcek çıktı.Şartlar gereği seçilmiş olsa da,yönetim açısından tutunda,atadığı kadrolara bakın çoğunluğu yetersiz,eş dost tanıdık.Bu son yaptığı ise yenilir yutulur cinsten değil,insan kendi Genel Başkanını bu kadar zor duruma düşürmek için planlasa bu kadar zarar verecek başka bir iş yapamazdı.Fettah Tamince hakkında Kemal Kılıçdaroğlu'nun söylediklerini sağır sultan bile duymuşken, demek ki bir tek Muhittin Böcek veya Genel Sekreteri Cansel Tuncer ile Genel Sekreter yardımcıları ve Daire Başkanları duymamış olmalılar.Yok duydularsa kast olsa ancak bu kadar tuzak kurulabilinirdi.Ayrıca İl Başkanı Nuri Cengiz ne iş yapar bilen var mı,festivalin sponsorları hakkında Genel Başkana bilgi verdi ise görevini yapmış deriz,yok oda sessiz kaldı ise Rezalete ortak olmuş demektir.Aslında Antalya CHP il örgütü toptan görevden alınması gerekir,aynı yamalı bohça gibiler.Günlerden beri bu festivalin olacağı belli iken bir kişi çıkıp da bu Fettah Tamince sponsor olmasın,biz CHP olarak bunun FETÖ ilişkisi ile ilgili iddialarda bulunuyoruz sonrada sponsor yapıyoruz dememiş mi.Ne oldu şimdi koskoca at çayırına gelen yok giden yok,artık orayı planlayanlar kendileri çalıp oynasınlar.Belkide böylesi daha iyi oldu,Böcek'in makyajı dökülüverdi ve gerçek yüzü açığa çıktı,Böcek hakkında Genel merkeze ne deseniz inanmazlardı,şimdi kendi gözleriyle gördüler.Ayrıca milletin iki ekmek peşinde koştuğu şu günlerde 40 dönümlük çayırda bu masraf ne,yazık değil mi,bunu daha az masrafla kente daha yakın yerde yapma imkanı varken üç gün boyunca paraları bol keseden harcamanın anlamı var mı.Keşke ihtiyacı olan bir mahalleye okul yapsalardı.
Antalya Büyükşehir Belediyesinde AK Partili sözlesmeli personellerimizle 4 yıldır yola devam. CHP liler Antalya Büyükşehir Belediyesi kapısından içeri giremiyor:))
Nuri ve Muhittin in tuzağına düşmemiş genel başkan bence çok doğru bi karar ayrıca sizi tebrik ediyorum bu tür konulari açık açık yayinladiginiz icin
CHP Antalya da büyükşehir ve ilçelerde başkan adayları gösterirken sorunlu.Gercek CHP lileri değil,parti parti gezen bukalemunları aday gösteriyor.Son seçimde Serik de yaşadık.Partisini bile hatırlamadığım birine oy verdim protesto için.Bize Ekmelettin olayını yaşattilar