Turizmin önemli merkezlerinden Marmaris'te akşam saatlerinde, aç kalan ve şehir merkezine kadar inen yaban domuzu sürüsü, ara sokaklarda bahçelere girerek yiyecek aradı.

İlçe merkezinin ana cadde ve sokaklarında da dolaşan yaban domuzları, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Sayıları oldukça fazla olan yaban domuzu sürüsü bir süre sokak aralarında yiyecek aradıktan sonra ağaçlıkla alana yönelip kayboldu. Bu sırada mahalle sakinleri dışarı çıkamadı.
Cavit AKGÜN- Yaren ÖZDEMİR/ MARMARİS (Muğla), (DHA)-


Bu ne ya,köpekler gibi çoğalıyorlar.Her yıl yok edilmeleri gerekir.Bağa bahçeye zarar veriyorlar.
gürsu mahallesinde oturuyoruz. çocuklar parkta görmüş. biri doğum yapmış. çok korktukları için park hayatımız bitti. gerekli önlemler alınmasını istiyoruz. sokak köpekleride domuza saldırmıyor yada kovma çabasında değil. sayn belediye başkanı lokasyon alanı yaratacaktı gürsu uluç mahallesi arasındaki boğaçayın kenarı için buralar hep domuz yuvası oldu. bilgilere sunulur