Olay, Kemer Merkez Mahallesi 118'inci Sokak'ta saat 11.00 sıralarında meydana geldi. İlçedeki 5 yıldızlı bir otelde çalışan Çetin Varilci, arkadaşıyla birlikte yürüyüşe çıktı. Cadde kenarında bulunan evin bahçesindeki köpeğin havlaması sonucu korkan Varilci, hızla kaçmaya başladı. Yaklaşık 5 metre koştuktan sonra olduğu yere yığılan genç, yanındaki arkadaşının yardımıyla yaya olarak Kemer Devlet Hastanesi'ne geldi.
Kalp yetmezliği bulunduğu ve kalbinde pil takılı olduğu belirtilen Varilci, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Gencin cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.
Saffet YENİGÜN/KEMER (Antalya), (DHA) -
Köpekten kaçarken kalpten öldü
ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde bir otelde çalışan 16 yaşındaki Çetin Varilci, caddede yürüyüş yaptığı sırada bir evin bahçesindeki köpeğin havlaması sonucu korkup kaçarken kalp krizi geçirdi. Varilci, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
OKUR GÖRÜŞLERİ
0 yorum · 0 onay bekliyorYorumlar
Yorumunuzu paylaşın
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır.


Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz paylaşın.