Yapılan bir şikayet sonrası BAKA'nın ihaleyi iptal etmesinin ardından, Çağdaş Esnaf, Sanayici ve İşverenler Derneği ile işbirliği yapılarak Muratpaşa Belediyesi'ne ait Dutlubahçe Kültür ve Toplum Merkezi'nde başlatılan yeni eğitimle ilgili açıklamada bulunan Akgün, KOSGEB'in hiçbir zaman Gamze Özdamar'dan hiçbir hizmet almadığı ve ödeme yapılmadığını kaydetti.
KOSGEB'in BAKA'yı devre dışı bırakarak yeni ihale açtığı ve eğitimleri yeniden başlattığı iddialarının da doğru olmadığını belirten Akgün, uygulamalı girişimcilik eğitimlerinin sadece BAKA ile değil, KOSGEB'in kendisi tarafından, KOSGEB'in onaylaması kaydıyla kamu ve meslek kuruluşları tarafından da açıldığını kaydetti.
Eğitmenin Gamze Özdamar olarak seçildiğini de yalanlayan Kazım Akgün, internet sitesinden girişimcilik eğitimi duyurusunun kaldırılmasının ise eğitim başladığı gün sistem tarafından otomatik olarak gerçekleştiğini söyledi.
Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA)


Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz paylaşın.