Köylere hizmet birimine yazılı dilekçeyle müracaat eden köy muhtarları, Gençler Köyü'nün sivrisinekle mücadele için ilaçlanması, Ahmetler Köyü'nün yol bakımı, Beydiğin Köyü için büz temini, Sülek ve Sağırin köyleri içme suyu hattı gibi talepleri iletiyorlar. MATAB Başkanı Recep Barut, bugüne kadar köylerde içme suyu boru hattı yapımı, su

aktarımı için büz temini, köy yollarının ve çevrenin düzenlenmesi, parke yapımı, çöplerin toplanması ve sivrisinekle mücadele için ilaçlama gibi işler yaptıklarını söyledi.

Birliğe üye 78 köye düzenli hizmet götürdüklerini ve destek verdiklerini belirten Başkan Barut, "Köylerimizin düzenli olarak çöplerini topluyor, ilaçlamasını yapıyoruz. Bunun yanında içme suyu ve meydan düzenlemelerinde her köye yaptığımız 3-5 projemiz var. Köylerimize destek vermeye devam edeceğiz" dedi. Köylerdeki çalışmaları yerinde inceleyen Barut, Manavgat'ı bir bütün olarak değerlendirmek gerektiğini, sahil şeridi olan bölgelere götürülen hizmeti aynı şekilde köylere de götürmek gerektiğini kaydetti.
Kamil ATALAY/MANAVGAT, (DHA)