Kaza, bugün saat 08.00 sıralarında Side Mahallesi Kemer Bulvarı'nda meydana geldi. Mehmet Taşcı yönetimindeki 07 JV 158 plakalı minibüsle Side'ye giderken aynı yönde ilerleyen Hüseyin Sarı yönetimindeki 07 LMB 14 plakalı otomobil ile çarpıştı. Otomobil orta refüjdeki palmiye ağacına çarptıktan sonra takla atarak yola ters düştü. Otomobil sürücüsü Hüseyin Sarı ile yolcu olarak bulunan Erdem Üster araç içinde sıkıştı.

İhbar üzerine ambulans ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Minibüs sürücüsü Mehmet Taşçı kazayı yara almadan atlatırken, otomobilde sıkışan Hüseyin Sarı ve Erdem Üster itfaiye ekiplerinin de yardımıyla çıkarıldı. Ağır yaralanan Erdem Üster kaldırıldığı Side Anadolu Hastanesi'nde öldü. Otomobil sürücüsü Sarı ise, Side Bilgi Hastanesi'nde tedaviye alındı. Erdem Üster ve Hüseyin Sarı'nın Side'de bir butikte çalıştıkları belirtildi.
Kamil ATALAY/MANAVGAT(Antalya), (DHA)- 

ANTALYA"NIN MANAVGAT ILCESI"NDE MINIBUSLE CARPISTIKTAN SONRA TAKLA ATAN OTOMOBILDE SIKISAN ERDEM USTER, YASAMINI YITIRDI. (FOTO-DHA: KAMIL ATALAY/MANAVGAT)

ANTALYA"NIN MANAVGAT ILCESI"NDE MINIBUSLE CARPISTIKTAN SONRA TAKLA ATAN OTOMOBILDE SIKISAN ERDEM USTER, YASAMINI YITIRDI. (FOTO-DHA: KAMIL ATALAY/MANAVGAT)

ANTALYA"NIN MANAVGAT ILCESI"NDE MINIBUSLE CARPISTIKTAN SONRA TAKLA ATAN OTOMOBILDE SIKISAN ERDEM USTER(FOTOGRAFTA), YASAMINI YITIRDI. (FOTO-DHA:/MANAVGAT)