Esline Ajans sahibi Esra Keskinol ve mankenleri, film çekim sezonunun açılmasını pasta keserek kutladı. 20 kişilik manken kadrosunun iki ayrı filmde görevlendirildiğini söyleyen Keskinol, "Hint film sektörü Antalya'yı çok seviyor. Her yıl en az iki film için oyuncu kadrosu veriyoruz. Bu yıl ilk filmimizi Mart ayında çekeceğiz. 1.5 ay boyunca Antalya ve çevresinde sahneler çekilecek. Esline mankenleri de filmin farklı sahnelerinde görev alacak" dedi.
Yaşları 16 ile 25 arası değişen oyuncu mankenler, çekim gününü heyecan içinde beklediklerini söyledi. Film setlerinin çok renkli olduğunu belirten mankenler, "Yorucu, fakat çok keyifli. Kimi zaman gece çekimi için gece yarısı, kimi zaman şafak vakti uyanıp kamera karşısına geçmemiz gerekiyor" dedi.
İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA)
Mankenlerin film heyecanı
MART ayı içinde Antalya'da çekimleri gerçekleştirilecek iki Hint filminde oynaması kesinleşen Esline Ajans mankenleri, kutlama yaptı.
OKUR GÖRÜŞLERİ
0 yorum · 0 onay bekliyorYorumlar
Yorumunuzu paylaşın
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır.


Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz paylaşın.