İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Marmaris'in Hisarönü ile Ortaca'nın Mergenli mahallelerinde, ağaçlık alanda, kaçak göçmenlerin olduğu bilgisine ulaştı. Jandarma ekiplerince her iki ilçede dün öğle saatlerinde operasyon düzenlendi. Operasyonda, Ortaca'da 103, Marmaris'te ise 24 olmak üzere 127 kaçak göçmen yakalandı, 2 organizatör şüphelisi gözaltına alındı. Jandarma ekipleri, olumsuz hava ile arazi şartlarından etkilenen kadın ile çocuklara su ve yiyecek ikram etti. Jandarma personeli, gruptaki bazı çocukları, araçlara kucaklarında taşıdı.

35'i çocuk, 22'si kadın olan kaçak göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi'ne teslim edildi. 2 organizatör şüphelisinin ise jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

MUGLA'NIN MARMARIS VE ORTACA ILCELERINDE, ORMANLIK ALANDA 35'I COCUK TOPLAM 127 KACAK GOCMEN YAKALANDI, ORGANIZATOR SUPHELISI 2 KISI GOZALTINA ALINDI. JANDARMA EKIPLERININ KACAK GOCMENLER ARASINDAKI COCUKLARI KUCAKLAYARAK SEVGI GOSTERMESI YUREKLERI ISITTI.(FOTO: MUGLA DHA)

MUĞLA, (DHA)