Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın merkez üssünü Osmaniye kent merkezi olarak saptadığı deprem, saat 12.22’de oldu. Yerin 7.03 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, kentte kısa süreli paniğe yol açtı. Depremi hisseden vatandaşlar kendilerini sokağa attı.

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, depremin ardından yapılan araştırmalarda herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığını açıkladı. Vali Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında, “Değerli hemşerilerim, Osmaniye'mizde 3.4 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk yoktur. Takiplerimiz devam etmektedir. Bütün hemşerilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

OSMANIYE'DE RIHTER OLCEGINE GORE 3.4 BUYUKLUGUNDE DEPREM MEYDANA GELDI. VALI ERDINC YILMAZ, SU ANA KADAR HERHANGI BIR OLUMSUZ DURUMUN SOZ KONUSU OLMADIGINI ACIKLADI. FOTO: IBRAHIM EMUL/OSMANIYE, (DHA)

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)