Muratpaşa Belediyesi ve Adalya Vakfı'nın Şirinyalı Mahallesi'nde çam ağaçlarıyla kaplı 8 bin metrekare alan üzerinde yer alan Engelsiz Kafe, her engel grubuna ve ailelerine yönelik etkinliklerini sürdürüyor. Etkinlikler kapsamında Engelsiz Kafe'nin özel çocukları, aileleriyle birlikte Kelebek Park'ta eğlenceli bir gün yaşadı. Özel çocukların kelebeklerin büyülü ve renkli dünyasında çıktıkları keşif renkli görüntülere sahne oldu.
Özel çocuklar, tırtılın kelebeğe geçişini, yani kelebeğin doğumunu büyülenerek izlerken etraflarını saran onlarca kelebeği yakalamak için de büyük çaba sarf etti. Engelsiz Kafe'nin Kelebek Park Gezisi, özel çocukların alçıdan yapılmış kelebekleri boyadıkları etkinlikle sona erdi.
ANTALYA, (DHA)
Özel çocuklar Kelebek Park'ta
MURATPAŞA Belediyesi Adalya Vakfı Engelsiz Kafe'nin özel çocukları, kelebeklerin büyülü ve renkli dünyasını keşfe çıktı. Çocuklar aileleriyle birlikte Kelebek Park'ta eğlenceli ve zevkli bir gün yaşadı.
OKUR GÖRÜŞLERİ
0 yorum · 0 onay bekliyorYorumlar
Yorumunuzu paylaşın
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır.


Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz paylaşın.