Muratlı'da fabrikada işçi olarak çalışan Uğur Gün ile ağabeyi Veysel Gün, önceki gün akşam saatlerinde Muradiye Mahallesi'ndeki Bülent Ecevit Parkı'na giderek birlikte içki içmeye başladı. Bu sırada kimliği belirsiz kişi, kardeşlere yaklaşıp tabanca ile ateş açtı. Uğur Gün göğsünden Veysel Gün de bacağından yaralandı. Yüzünü gizleyen saldırgan ise kaçtı.

Yaralı kardeşler ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis olay yerinde yaptığı incelemede saldırganın kaçarken düşürdüğü tahmin edilen şarjör buldu.

Hastanede tedavi gören kardeşlerden Uğur Gün, bugün hayatını kaybetti. Veysel Gün, polise verdiği ifadede, kardeşi ile parkta otururken, kapüşonlu birinin yanlarına yaklaşıp tabanca ile ateş açtıktan sonra kaçtığını söylediği öğrenildi.

Polis, saldırganı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

TEKIRDAG'IN MURATLI ILCESINDE PARKTA AGABEYI ILE BIRLIKTE ALKOL ALIRKEN, HENUZ KIMLIGI BELIRSIZ BIR KISININ TABANCA ILE ACTIGI ATESET AGIR YARALANAN UGUR GUN(FOTODA), TEDAVI GORDUGU HASTANEDE HAYATINI KAYBETTI. (FOTO: DHA, TEKIRDAG)

TEKIRDAG'IN MURATLI ILCESINDE PARKTA AGABEYI ILE BIRLIKTE ALKOL ALIRKEN, HENUZ KIMLIGI BELIRSIZ BIR KISININ TABANCA ILE ACTIGI ATESET AGIR YARALANAN UGUR GUN,
TEDAVI GORDUGU HASTANEDE HAYATINI KAYBETTI. (FOTO: DHA, TEKIRDAG)

TEKIRDAG'IN MURATLI ILCESINDE PARKTA AGABEYI ILE BIRLIKTE ALKOL ALIRKEN, HENUZ KIMLIGI BELIRSIZ BIR KISININ TABANCA ILE ACTIGI ATESET AGIR YARALANAN UGUR GUN,
TEDAVI GORDUGU HASTANEDE HAYATINI KAYBETTI. (FOTO: DHA, TEKIRDAG)

Mehmet YİRUN/TEKİRDAĞ, (DHA)