AFİŞİN İPİNİ KESTİLER
Sapan, ‘Sevgili CHP’liler… Antalya için Yıldıray Sapan’ı seçin’ yazılı iki dev bez afiş hazırlatıp dün gece Antalya’nın en işlek caddelerinden 100’ncü Yıl’a astırdı. Afişlerin asılmasının üzerinden 12 saat geçmeden, birileri iplerini kesti.
Afişleri takan şirket yetkilileri, ipin gece rüzgardan koptuğunu zannetti ancak, yaptıkları incelemede birilerinin ipleri bıçakla kestiği ortaya çıktı.
Broşürlerinde uyuşturucu ile ilgili uyarılar yapan, uyuşturucu baronlarına savaş açan Yıldıray Sapan, “Bu yapanların aklından şüphe ederim. Beni bu tür sabotajlarla engelleyeceklerini sananlar yanılıyor” dedi.




Aday no : 92 antalya nin ve turkiye nin umudu yildiray sapan
Aslan vekilim gazamiz mubarek olsun. Insallah once ön secimde senk 1. Yapacagiz sonra genel secimlerde yine parlamentoya gonderecegiz ve seni ilk karsilamamiz hosgeldiniz sayin bakanim olacak.
92 numarayi 1.siraya yazacagiz. Önsecimin 1.si sn yildiray sapan olacak. Sen 1. Cikacaksin diye prostat oldu ba(ğ)zilari cânım vekilim . Pazartesi gununu Atamizin Samsun a çikisi gibi kutlayacagiz insallah.
Antalya nin umudu yildiray sapan. Ön seçim Aday numarasi : 92 . Eyy millet boy verme ; oy ver
gençlere sahip çıkan tek veilsin allah yolunu açık etsin inşallah sandıktan başarıyla çıkacaksın tüm yüreğimizle seninleyiz
başkanım sen yürü kaştan gazipaşaya bütün üyeler seninle inşallah yine ilk 5 tesin antalyanın gururu yıldıray sapan
abi bupartide meyve veren ağaç taşlanır abi senin yaptığın dürüst siyasetle2009 da küskünleri toparlayıp pbüyükşehiri kazndık ama maalesef hoca kazandıktan sonra kendini dev aynasında görmeye başladı partilileri dışladı şimdide kalkmış ön seçimde parililerden oy istiyor antalya da partililer her adaya ederi kadar oy verir
Antalya nin umudu YILDIRAY SAPAN. Milletinvekili, 14 vekilden ankara ya evini ailesini tasimayan,antalya yi turistik ziyaret etmeyen vekil. Turkiye cumhuriyetinde belediye Otobusune halk otobuaune dolmusa binen tek milletvekili KL08 de sıklıkla rastlayacaginiz icimizDen biri yildiray sapan. Oy um sana sayin vekilim. Ön secimden alacagin gucle bu sefer tek basina git kaninin son damlasina kadar savas vekilim. Bizde yengemde cocuklarinda sana destek. Allah gazani mubarek etsin yolun ışıklar donansin. Dusmanlar ve vatan hainleri isbirlikci bolucu rantcilar titresinnn!!!
Antalyanın umudu baykal maykal hikaye bir numara sensin
Hazmedemediğiniz nedir, uyuşturucuyla mucadele eden tek vekil olmasımı, gençlerle birlikte fikir alış verişinde bulunmasımı. benım anlamadığım birilerinin maşası olup akp lılerın yapamadıgın chpli olarak sızın neden yaptıgınızdır.