Korkmaz Karaca’nın 2010-2017 yıllarında CHP’de danışman olduğu dönemde, Deniz Baykal’a kız getirdiğini ileri süren Sedat Peker, kızlardan birinin ailesinin haberi olması üzerine, kendisinin aileyi ikna etmek için devreye sokulmak istendiğini iddia etti.
İşte Sedat Peker’in o tweetleri ve o iddiaları:




Eşkıya dağdan şehire inmiş.bunlar haraç alır haramla beslenir.laflarina inanmayın.
Deniz baykalın, Sedat PEKER ''in radarına Uçağın kalkış hızı 220 km hız ile gireceği hangi CHP linin Aklının ucuna gelir idi? ?? ?? Vay ülkem Vay. ????
Bu anlatılanların neresinden tutacaksınız,ismi geçenler cevap vermeliler,bu nasıl bir iş bu güne kadar adı geçenler sus pus kedi gibi bir köşeye saklanıyorlar.Cevap vereninde küt ses kasetleri devreye giriyor.
Hiç değilse bu sefer başta Deniz baykal olmak üzere herhalde Korkmaz Karaca'da bir karşı açıklama yaparlar.Çünkü iddialar yenilir yutulur gibi değil,Umarız doğru değildir,yoksa koca koca adamlar böyle bir halt yapmışlar mı yapmamışlar mı insanların kafasında bir soru işareti bırakır.
45 yıldır siyasetin içinde olan Deniz Baykal'da herhalde en çok bu uçkurundan çekmiştir.Ne yaparsan yap veya ne olursan ol,hayat ta önce uçkuruna ve diline sahip olacaksın, yoksa rezil rüsva olursun.