Yaklaşık 2 hafta önce MS hastası olduğu ortaya çıkan popçu Serdar Ortaç, hayatında radikal kararlar almaya devam ediyor.
Geçmişte yaşadığı Ahmet Kaya olayıyla ilgili gelen tepkiler yüzünden zor günler geçiren Ortaç’ın hastalıktan sonra da kendini çok yalnız hissettiğini yakın çevresine söylediği öğrenildi.
ANTALYA'YA TAŞINIYOR
Arkadaşlarından da her iki olayda da yeterli desteği göremediğini düşünen Ortaç, Antalya’ya yerleşmeye karar verdi. Şarkıcı, bu kararını hesabından yazdığı “Antalya'da bir ev bulduk, taşınıyorum. Bu şehir kan emici oldu artık” sözleriyle duyurdu.
MS hastalığına yakalanan ve uzun süre tedavi altına alınan başarılı şarkıcı Serdar Ortaç flaş bir karar alarak İstanbul'dan taşınacağını duyurdu. Çiçeği burnunda eş Serdar Ortaç Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşım ile yakın çevresini şok etti.
İrlandalı nişanlısı ile yakın zamanda dünya evine giren başarılı popçu Serdar Ortaç balayı tatilni yarıda keserek kas ağrılarını göstermek için İstanbul'a gelmişti. Ciddi bir rahatsızlığının olmadığını düşenen Serdar Ortaç MS hastalığına yakalandığını duyunca şoka girmiş ve uzun süre kendisini toparlayamamıştı. Serdar Ortaç'ın hastanede geçirdiği günlerde yakın çevresinden destek görememiş olması ünlü sanatçıyı deriden etkilemişti.
Yakın zamanda hastaneden taburcu olan Serdar Ortaç eşi ile birlikte Çeşme'ye gitmiş ve yarım kalan balayını tamamlamaya başlamıştı. Sosyal ağı hızlı kullanan Serdar Ortaç geçen akşam yapmış olduğu paylaşım ile İstanbul'u terk ederek Antalya'ya taşınacağının sinyallerini verdi.
Serdar Ortaç 'Bu şehir kan emici oldu artık' diyerek hem yakın çevresine sitemde bulundu hemde doğup büyüdüğü şehri insanlardan dolayı bırakacağını açıklamış oldu
Serdar Ortaç'tan şok Antalya kararı
İstanbul için, 'Artık kan emici bir şehir oldu' diyen popçu serdar Ortaç, Antalya'ya yerleşeceğini açıkladı
OKUR GÖRÜŞLERİ
6 yorum · 0 onay bekliyorYorumlar
Yorumunuzu paylaşın
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır.


yorganını sırtına vuran antalyaya gelmemelidir mümkünse antalya girişyollarına turnuke konmalıdır kalabalık çok sayıda insanların yaşadığı bir şehir olmak marifet değil şehirde yaşama kültürüne sahip nitelikli az sayıda insanların yaşadığı şehir olmak tercih edilen olmalıdır antalyayı korumak için belediye başkanlarına büyük görevler düşmektedir
antalyaya serdar ortaç gibi sanatçılar başarılı insanlar gelmeyecekte hangi hanzolar gelecek bu şehre eğitim kültür seviyesi yüksek insanların gelmesi için ne gerekiyorsa yapılmalıdır dünyanın engüzel doğal güzelliklerine sahip antalya sıradan bayağı ucuzcuların şehri olmamamalıdır antalyada yaşamanın bir bedeli olması gerekir
ipini koparan antalyada zaten adam olsa herkez yanında olur
mevlananın cocuklarıyız bız gelsın elbet kıme kımsenın yerını daratltmıyor ınsan gıbı apartmanda sokakta topulmsal yererde dogaya hayvana zarar vermeden yasama sanatını bılmek yeter...saygı sevgı güven hosgoru uyum huzur kendı ozgurlugunun bakasının ozgurlugu sınıınrda bıttıgı bılıcle....
yirmi yıl önce taşındığım Antalya ile, şimdiki Antalya hiç birbirine benzemiyor ,her yer beton yığını ve insan yığını sıcaktan nefes alamıyorsun ,,yeşil bitmiş,deniz kenarlarındaki magandalardan ailenle denize girmek lüks ,ANTALYA TURİSTE GÜZEL,gel beş yıldız otele yap tatilini dön :)
hah bir sen eksiktin. gel. artık bu antalyadada yaşanmaz. vay anası 15 yılda bir çehir merkezi nufusu 3 katı artarmı ya.ipini koporan gelmiş.