Serik'e bağlı Merkez Mahallesi'nde oturan evli ve 1 çocuk annesi Sevda Ertürk, dün akşam evden çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Sevda Ertürk'ün ailesi polise kayıp başvurusunda bulundu. Polis kayıp kadının bulunması için çalışma başlattı.

Anne Meryem Kalburcu, kızının psikolojisinin bozuk olduğunu ve bir süredir tedavi gördüğünü belirterek, "Kızım dün akşam evinden çıktıktan sonra bir daha geri dönmedi. Her yerde kızımı arıyorum. Durumu polise de bildirdim" dedi.

Meryem Kalburcu, kızını görenlerin insaniyet namına polise haber vermesini istedi.


ANTALYA'NIN SERIK ILCESINDE OTURAN MERYEM KALBURCU, KIZI SEVDA ERTURK'TEN DUN AKSAMDAN BU YANA HABER ALAMADIKLARINI VE POLISE KAYIP BASVURUSUNDA BULUNDUKLARINI BELIRTEREK, BULUNMASI ICIN YARDIM ISTEDI.(FOTO:SERIK-DHA)

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)