Antalya'nın Serik ilçesinde Serik Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası, oda üyesi Serik, Belek, Kadriye ve Boğazkent taksi kooperatifinde bulunan 540 taksiyi Serik Belediyesi işbirliğinde dezenfekte etti. Dezenfekte edilen taksilere dezenfektan belgesi ile birlikte maske ve kolonya hediye edildi. Dezenfektenin geçerliliğinin 1 hafta olduğu ve her hafta yeniden yapılacak işlemin ardından dezenfektan belgelerine haftalık kontrol vizesi yapılacağı bildirildi.

Serik Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Sedat Karagöz, İçişleri Bakanlığı genelgesi dahilinde Serik'te bulunan taksi durakları ve taksileri Serik Belediyesi işbirliğinde dezenfekte ettiklerini söyledi. Karagöz, “Yapılan yol kontrol ve uygulamalarında üyelerimizin sıkıntı yaşamaması ve sağlıklı hizmet verebilmeleri için yapılan bu uygulama ile üyelerimize destek oluyoruz" dedi.

SERIK ULASTIRMA HIZMETLERI ESNAF ODASI TARAFINDAN SERIK BELEDIYESI ISBIRLIGINDE TAKSILER VE TAKSI DURAKLARI DEZENFEKTE EDILDI. TAKSICILERE DEZENFEKTAN BELGESI VERILDI.(FOTO:SERIK-DHA)

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)