Süleymancılar Cemaati’nin liderlerinden Ahmet Arif Denizolgun’un Antalya’dan ikinci sıradan aday gösterileceği kulakta kulağa dolaşıyor. Süleymancılar cemaatinin kurucusu Süleyman Hilmi Tunahan'ın torunu eski Ulaştırma Bakanı Ahmet Ahmet Denizolgun daha önce de DYP’den milletvekili seçilmişti. Ulaştırma Bakanlığı döneminde Gazipaşa Havaalanı projesini hayata geçiren Denizolgun siyasete bir süre ara verirken ağabeyi Mehmet Beyazıt Denizolgun ise AKP’den milletvekili olmuştu.
Süleymancılar Cemaati’nin AKP’nin politikalarına sıcak bakmadığı kulislerde en çok konuşulan konular arasında. Ancak, Ahmet Arif Denizolgun’un Antalya’dan iyi bir yerde sıralamaya girmesi halinde AKP ile olan bu soğukluğun biteceği de konuşuluyor.
AKP kulislerinden ilk yansıyan bilgilere göre, Mevlüt Çavuşoğlu’nun ilk sırada tekrar Antalya’dan aday gösterilmesi düşünülüyor. TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin’in Antalya dışından İstanbul’dan aday gösterilmesi planlanıyor. Kulislerde dolaşan birinci sürpriz isim eski belediye başkanı Hasan Subaşı, ikinci sürpriz isim ise CHP kulislerinde de adı dolaşan Opr. Dr. Aziz Akaya…
Kulis notları Sadık Badak’ın yeniden seçilebilir bir noktadan aday gösterileceğini işaret ediyor. Bir kadın adayın da bu listede yer alacağı bildiriliyor. Bu ismin ise büyük olasılıkla Ayşe Güliz Yılmaz olacağı konuşuluyor. AKP eski Antalya İl Başkanı Hüseyin Samani’nin de adı listenin ortalarında geçiyor.
Süleymancılar kimdir?
Süleymancılar olarak bilinen cemaat. Cumhuriyet Dönemi'nin ünlü din adamlarından biri olarak kabul edilen Süleyman Hilmi Tunahan tarafından kuruldu. Öğrencileri mavi ve lacivert renkli takkeler takarken, kurs hocaları da beyaz rengi tercih ediyor. 1939-57 arasında, Süleyman Hilmi Tunahan üç kez yakalandı ve sorgulandı. 17 Ekim 1959'da öldü ve yerine damadı Kemal Kaçar geçti. Kaçar da Haziran 2000'de vefat edince Cemaat'in liderliği Süleyman Hilmi Tunahan'ın iki torunu, Ahmet Arif Denizolgun ile Mehmet Denizolgun arasında kaldı. Kasım'dan sonra ikiye bölündüler. Birbiriyle konuşmayan iki kardeş, şu an cemaat üzerinde etkili. Ancak cemaatin başında Arif Ahmet Denizolgun var.


murat oksuz size Allah akil fikir versin siz akil dagtirken nerdeydiniz Dogrru yolu bulup cikan olmadi ipin cekilmistir ustaz tarafindan
allahüekber
Boluda nerede var ve kızlarda kaç yaşına kadar eğitim veriliyor. Eğitimler nasıl
Leyla abla sakaryada heryıl derece yapanlar çıkyo haberin olsum
Leyla abla sakar kursu var eğer çocuğun liseli ise öneririm adliyenin karşısına eğer orta okulluysa en iyisi sakarya eğitim kurumu özel okul olduğu için masraflıdır eğer çok para vermem diyorsan yediler var süper bir yer azda masrafı var aylık en fazla 300
Bu kurslara allahım yardım etsin kıyamet çok yakın
ÜSTAD İSİMLİ YORUMCU SENİN HAYATIN O İŞLERDE GEÇİRDİĞİN İÇİN ATAMADIĞIN ÇAMURU BU İLİM ÖĞRETENLERE ATMAK ALLAH KATINDA SANA VERECEĞİ CEZA SANA MÜKTEDİR OLUR.. ALLAH SİZİN GİBİ İNSANLARIN ŞERRİNDEN FİTNESİNDEN KORUSUN YARABBİM
SÜLEYMANCI CEMAATLERİNDEKİ SIKINTI TALEBE YURTLARININ BAŞINDA KABLİYETSİZ VE BASİRETSİZ HOCALARIN DURMASINDAN KAYNAKLANIYOR.BU YURTLARDA HOCA DEGİL GEREKTİGİNDE HER TÜRLÜ DİSİPLİNİ SAGLAYACAK TEŞKİLATÇI MÜDÜRLER BULUNMASI LAZIM GELİR. EVET BU YURTLARDA BİR ÇOK YOLSUZLUK YAPILMAKTADIR MAALESEF: ÇEK KIRMA.CİNSEL İSTİSMAR.PSİKOLOJİSİ BOZUK GENÇLER. VS VS VS NEYSEKİ HÜKÜMET BU KONUDA BİRŞEYLER YAPMAYA KARAR VERDİ YAKINDA HEP BERABER GÖRECEGİZ.
Eskisehirde nerde var acaba suleyman hilmi tunahanın kurslari cocuklarimi vermek istiyorum
Allah yolunda yesin yiyen sizingibi cahillikd3 feyil suleyman efendi yi bilen bilir bilmeyen salakca konusur sadece biz allah rizasi icin kosturanlardan olmaya calisan lardan olmak icin mucadele veririz bos konusmayin dilencilik dediniz seyi biz kendimize deyil talebemize toplariz cahilin cocuguna bakin bi birde talebeye dunyalar kadar farki gorursunuz en azindan bizim talebemiz kopru altinda uyusturucu yerine evinde namaz kilar suc yerine insanliga faydali olmaya calisir