Kağıt üstünde “tarafsız” ve “devlet televizyonu” olarak geçen TRT, CHP’nin seçim reklamını AKP’yi eleştirdiği gerekçesiyle yayınlamayacak.
demokrathaber‘de yer alan habere göre, duruma Twitter hesabından tepki gösteren CHP Genel Başkan Yardımcısı Enis Berberoğlu, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “TRT, CHP’nin alkışlı reklam filmini yayımlamayacağını resmi yazıyla bildirdi. Gerekçesi, siyasi mizah örneği; ‘CHP filmi iktidarı eleştiriyor’. Demokraside muhalefet iktidar partisini hedef almadan nasıl siyaset yapacak? Önerilere açığım.”
TRT'den büyük sansür
TRT, CHP’nin Kartal’da yapacağı seçim mitingi için hazırlanan “milletçe alkışlıyoruz” videosunu yayınlamama kararı aldı.
OKUR GÖRÜŞLERİ
2 yorum · 0 onay bekliyorYorumlar
Yorumunuzu paylaşın
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır.


cok ıs olmuş trt zaten neyı yayınlıyor kı...secım donemınde de bağımsız özgürce calısmayacagının ılk sınyalı bu
Bakan demedi mi?Trafolara kedi girmiş diye.Yoksa TRT'yedemi kedi girer diye reklamı almadılar acaba?.))))))