NELER YAZDI?



Erez'in bu ifadelerine tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları, halkı kin ve düşmanlığa teşvik ederek aşağılama suçunu işlediği gerekçesiyle emniyete çağrıda bulundu.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hemen ardından Emniyet Genel Müdürlüğü'nden de bir yazılı açıklama yapıldı şöyle denildi:
"Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, internet üzerindeki açık kaynaklarda ilgili mevzuat çerçevesinde 7/24 esasına göre suçla mücadele amaçlı sanal devriye faaliyetleri yürütmektedir. F.E rumuzlu Twitter hesabından 'dini değerleri' alenen aşağılayan, halkın bir kesimini diğer bir kesimi aleyhine kin ve du?s?manlıg?a tahrik ettiği görülen hesabın yöneticisi F.E isimli şahıs Antalya Emniyet Müdu?rlu?g?u? ekiplerince yakalanarak gözaltına alınmıştır"
Fırat Erez'in, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya hakaret ettiği gerekçesiyle Ekim 2017'de de gözaltına alındığı ortaya çıktı.

(Kaynak: DHA-Sabah-Birgün)


Müslümanım ama bağnaz değilim. İnanmayana saygı duyarım. Aynısını da beklerim. İyi olmuş densize...
İslam doğruluğu güzel ahlakı kul hakkı yememeyi yani güzel olan şeyleri emreder kötülüğü ve sirki yasaklar. Uymayan müslümanlar olabilir o onların gunahidir.