ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde Halk Eğitim Merkezi'nin düzenlediği Trafik ve Çevre Bilgisi Usta Öğreticiliği ile Direksiyon Eğitim Usta Öğreticiliği kurslarını tamamlayanlar sertifikalarını aldı.
Kumluca Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nde yapılan törene Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Yusuf Tekdemir ile kursiyerler katıldı. Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Yusuf Tekdemir, kurslara toplam 58 kişinin katıldığını ve 54'ünün sertifika almaya hak kazandığını söyledi.
Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin de kursiyerlere başarılı olmak için çabalamak gerektiğini aktarırken, Halk Eğitimi Merkezi'nin ilçede birçok alanda öncü olduğunu ve bu durumun vatandaşlara yansımasından mutlu olduklarını kaydetti.
Daha sonra kursu tamamlayanlara sertifikaları verildi.
Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz paylaşın.