Muhittin Böcek’in rahatsızlığı ile ilgili yaptığı bir paylaşımda başkanın sağlığı ile ilgili yanlış bilgi verip siyasi tartışmalara yol açacak cümleler kuran Danışman Belovacıklı’nın, istifa dilekçesini Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu'na verdiği öğrenildi. Belovacıklı'nın evini de daha önce geldiği İstanbul'a taşıyacağı ve Haber Global ile temasa geçtiği öğrenildi.
Başkanın 3 tane sağlık haberini yapan onedio.com sitesi de haberlerin tümünde Muhittin Böcek’in soyadını ‘Haşere’ diye kullanmıştı. Gün Haber’in bu skandalı ortaya çıkarmasının ardından haber kaldırılmış ve onedio.com sitesi özür dilemişti. Bu da Serap Belovacıklı’nın hanesine eksi olarak yazılmıştı.
Son olarak, “Başkan Muhittin Böcek 35 gün sonra uyandırılmıştır. Sevenlerine, sevmeyenlerine, koltuk sevdasına girenlere saygıyla duyurulur” şeklinde bir tweet atan Belovacıklı bardağı taşıran bir adım atmıştı.
Gün Haber dün bu olayı, “Bu tweet, CHP’de ve Böcek'i sevenlerde küllenmeye başlayan, ‘Başkan hasta yatarken koltuğuna gözünü diktiler’ ateşini yeniden alevlendirdi. Danışmanın bu mesajı kastını aştı ve CHP’yi yeniden tartışmanın içine çeken provoke edici bir algı yarattı” cümleleriyle vermişti. Belovacıklı attığı tweeti tepkiler üzerine silmişti.
Akdeniz Ünivesitesi de Böcek'in 'Uyandırıldı' haberini yalanlamıştı. Belovacıklı ise 'Uyandırıldı' iddiasını yeniden attığı bir tweet ile sürdürmüştü.
DANIŞMAN MI KIŞKIRTICI MI HABERİ İÇİN TIKLAYIN
Gazeteci Ali Buldu da istifa haberini bugün böyle duyurdu.



dışişleri bakanlığına basın danışmanı olsun.
Böyle Belediye olur mu,her tarafı dağılarak kurum olmaktan çıkmış.En küçük bir krizi yönetemediler,normal zamanda ise nasıl olsa para vatandaşın parası bol kepçeden harcıyorlar soran yok.Görüyorsunuz Başkan'ın bir sağlık sorununu doğru dürüst yönetemeyen bu Belediye kadroları 2 milyonluk Antalya'yı nasıl yönetecek,zaten yönettiği de yoktu ,siyasi kamplaşma sonrası seçimi almış bir başkan ve onun liyakatsiz kasaba kadrosunun metropole taşındığı bir süreç gördük.Demek ki neymiş sadece seçimi kimle kazanırız dan ziyade seçildikten sonra da nasıl yönetebilir mi diye bakmak gerekirmiş.Herkese ders olur umarız.Yetkili yetkisiz kişilerin cirit attığı bir ortam,Büyükşehir Belediye Başkan vekili ne iş yapar bilen var mı,insan haftada bir çıkar süreç konusunda kamuoyuna bilği verir.Böyleliklede sağlıklı bilğiler paylaşılmış olur.Yoksa önüne gelen konuşuyor.Her bir taraftan sesler çıkıyor ama karmakarışık.