DÜNYA expo sergileri konusunda uluslararası çalışmaları ve deneyimleriyle tanınan Friends- Friends AG'nin CEO'su ve EXPO 2012 Venlo'nun direktörü Alman Sven Stimac, tecrübelerini EXPO 2016 Antalya çalışanlarıyla paylaştı.
Hollanda, Amerika, İsviçre ve Çin'de görev alan Sven Stimac, eğitim toplantısında, kapı yönetiminden operasyon merkezine kadar detaylı bir sunum yaptı. EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Haşmet Suiçmez'in de katıldığı eğitimde Stimac, "Misafirpervelik ön planda olmalı. Sergiden çok botanik parkın dikkat çekeceği unutulmamalı. Expo'larda sergi bahçelerinin yanı sıra kültürel etkinliklere yer verilmeli" dedi.
2000 yılında Hannover, 2012 Venlo'da yapılan A1 kategorisindeki botanik expoda direktör olan ve otoritelerin expolar konusunda en deneyimli kişiler arasında saydığı Stimac, "8 milyon ziyaretçi hedeflenen EXPO 2016 Antalya'da çalışmalar ve hedefler gerçekten müthiş" yorumunu yaptı.
Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz paylaşın.