Antalya'nın İbradı ilçe merkezi ile Ormana ve Ürünlü mahallelerinde koruma altındaki tarihi evlerin fotoğraflarından oluşan sergide, Akdeniz Üniversitesi öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. Hasan Üstün ve gazeteci Bülent Ülker'in İbradı, Ormana ve Ürünlü'de çektiği 60 adet konak, düğmeli ev ve bağ evi fotoğrafı yer alıyor. İbradı evleri fotoğraf sergisi her gün 10.00- 20.30 saatleri arasında YÖREX girişinde ziyaret edilebilecek.
26 Ekim Pazar günü 12.30-13.30 saatleri arasında ise Expo Center Konferans Salonu'nda ODTÜ öğretim görevlisi Dr. Begümşen Ergenekon 'İbradı Ev Yemekleri' konferansı verecek, müzisyen Gülay Diri ise 'İbradı Türküleri' konseri düzenleyecek.
ANTALYA, (DHA) -
Yörex'te ibradı evleri fotoğraf sergisi
İBRADI Evleri Fotoğraf Sergisi, Antalya Expo Center'da düzenlenen 5. Yöresel Ürünler Fuarı'nda (YÖREX) açıldı. Sergide, İbradı'daki 'kültür varlığı' olarak tescilli 134 evden 60'nın fotoğrafı yer alıyor.
OKUR GÖRÜŞLERİ
0 yorum · 0 onay bekliyorYorumlar
Yorumunuzu paylaşın
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır.


Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz paylaşın.