4 gazinin mirasçısına İstiklal Madalyası verilecek
4 gazinin mirasçısına İstiklal Madalyası verilecek
Cemevlerinin aydınlatma giderini devlet ödeyecek
Cemevlerinin aydınlatma giderini devlet ödeyecek
'Bahar Karması'nda buluşma
'Bahar Karması'nda buluşma
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
1 Temmuz 2020 Çarşamba - 16:04

'Ares'in annesi; 'Yüzü kapalıyken mahrem yerinden nasıl tanıdınız?'

ANTALYA'da, kızları H.E.'yi (14) taciz ettiği iddiasıyla 'Ares' takma adıyla tanınan sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i (18) döverek öldürdükleri öne sürülen baba Veysi E. (47) ile ağabey Kadir O.E.'nin (25), yargılanmasına başlandı.

 Ares in annesi;  Yüzü kapalıyken mahrem yerinden nasıl tanıdınız?
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Duruşmada, Şeyhmus Özdemir'in annesi Sultan Kızılay'ın, “Kız kardeşini, yüzü kapalıyken mahrem yerlerinden nasıl tanıdın?" sorusuna, ağabey Kadir O.E., “Göz kısmında küçük bir çizgi vardı” yanıtını verdi.  

Olay, 4 Şubat günü, Kepez ilçesi Duacı'daki ormanlık alanda meydana geldi. Kadir O. E., iddiaya göre bir internet sitesinde kız kardeşi H.E.'nin (14) müstehcen fotoğraflarını gördü. Kadir O.E.'nin baskı kurduğu H.E., fotoğrafları internet sitesine, 'Ares' takma adıyla tanınan sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'in koyduğunu söyledi. Kadir O.E., durumu babası Veysi E.'ye anlattı. Diyarbakır'dan Antalya Kepez'e gelen baba- oğul, Özdemir'e 'reklam filmi çekme' bahanesiyle randevu verdi. Baba ve oğlu, bir kafeteryada buluştukları Özdemir'i ormanlık alana götürüp, öldüresiye dövdü. Ardından da polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Polis tarafından gözaltına alınan baba-oğul, sevk edildikleri adliyede tutuklandı. Hastanede tedaviye alınan Şeyhmus Özdemir ise 15 gün sonra yaşamını yitirdi.

ÖMÜR BOYU HAPİS TALEBİ

Veysi E. ve Kadir O.E. hakkında Antalya 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'kasten öldürme' suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı. Davanın görülmesine bugün başlandı.  Tutuklu sanıklar Veysi E. ve Kadir O.E.'nin SEGBİS ile bağlandığı duruşmada, öldürülen Özdemir'in anne-babası ile taraf avukatları hazır bulundu. Savunmaları alınan Veysi E. ve Kadir O.E., Özdemir'in kendilerine küfür ederek, saldırdığını ve darp ettiğini iddia etti.

'YÜZÜ KAPALIYKEN MAHREM YERLERİNDEN NASIL TANIDIN'

Soruşturma aşamasında verdiği ifadelerinde, yüzünde emoji olan kız kardeşinin yarı çıplak fotoğrafını sosyal medyada gördüğünü anlatan Kadir O.E., duruşmada Şeyhmus Özdemir'in annesi Sultan Kızılay'ın, “Kız kardeşini, yüzü kapalıyken mahrem yerlerinden nasıl tanıdın?" sorusuna, “Göz kısmında küçük bir çizgi vardı" yanıtını verdi.

Duruşmada SEGBİS üzerinden, uzman eşliğinde tanık sıfatıyla ifadesi alınan H.E. ise Şeyhmus Özdemir ile 2 yıl önce internet üzerinden tanıştıklarını anlatarak, “Sonrasında sevgili olduk. Ona göğüs kısmımın açık fotoğrafını attım. Sonrasında buluştuğumuz yerde beni taciz etti. Tedirgin oldum ve oradan kaçtım. Kimseye yaşadıklarımı anlatamadım. Ağabeyim iki yıl sonra fotoğrafımı sosyal medyada görünce anlatmak zorunda kaldım. Hatta o zamanlar intihar etmek için bileklerimi de kestim" dedi.

Mahkeme, sanıkların tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı erteledi.

'VİCDANSIZLAR VİCDANDAN ÇOK SÖZ ETTİ'

Duruşma çıkışı Şeyhmus Özdemir'in annesi, babası ve arkadaşları, 'Ares'in katillerini savunmayın', 'Ares için adalet istiyoruz' sloganları attı. Anne Sultan Kızılay, sanıkların, Ares'in kendilerini tahrik ettiğini söylediğini ifade ederek, “İki sanığı toplasan 150 kilo eder. Ares 65 kilo. Onları nasıl tahrik edebilir? Bugüne kadar 4-5 kez ifade verdiler. Tüm ifadeleri de çelişkili. Yalan beyanda bulundukları ortada. Vicdansızlar vicdandan çok söz ettiler. Benim yavrumu ezerken, perişan ederken, kafatasını patlatırken vicdanları neredeydi? Elmacık kemikleri, sol kaburgaları kırık, ayağı çatlak, daha sayamadığım çok şey var. Ellerini arkaya bağlayıp arka koltuğa, yüzüstü atmışlar. Gidip yemeklerini yedikten sonra geri geliyorlar ve oğlumun ölüp ölmediğini kontrol ediyorlar. Oğlum kan kaybından gittikten sonra 112'yi aramışlar. Şimdi onlar tahrik olduklarını söylüyor. Biz şu an tahrik olmuyor muyuz? Ares için adalet istiyorum" diye konuştu.

Baba Yaşar Özdemir de “Bu şarlatanlar çok komik. Mahkemede Charlie Caplin oynamaları beni şahsen güldürdü. Hakimler de güldü. Ares'in babası olmakla gurur duyuyorum. Ölmüş dahi olsa sonuna kadar arkasındayım. Ares onları tuzağa düşürmüş, Ares onları dövmüş ve hatta Ares onları nasıl öldürmemiş ona şaşırdım. Biz adalete güveniyoruz. Adalet yerini bulacak. Önce Allah'a sonra adalete güveniyoruz" dedi.

ARES'İN ARKADAŞINDAN 'NASIL TANIDIN' SORUSU

Zeynep Özer, Ares'i 6 yıldır tanıdığını belirterek, şöyle dedi:

“Ares fenomenliğe adımını attığından beri hesabı bende açıktı. Yaşından büyük ve küçük kızların sırf popüler olmak için neler yazdığını ve yaptığını ben biliyorum. Fakat, Ares o tür kızlara hiçbir şekilde cevap bile vermiyordu. Aras kızlara arkadaş gözüyle bakıyordu. Her zaman bu böyle oldu. Zaten onun hayatı, video çekmek, eğlenmek, arkadaşlık kurmaktı. Bunun ilerisine hiçbir zaman geçmedi. Bizzat benim evimde kaldı. Ben onların evinde kaldım. Annelerimiz de arkadaş. Bunca yıldır birlikteyiz. Neden bana veya yanındaki insanlara bir yanlışı olmadı? Abisi kız kardeşinin yüzünde emoji varken, yüzü görünmezken, nasıl oluyor da mahrem yerlerini görerek, 'Bu benim kardeşim. Fotoğrafı şu şu siteye düşmüş' diyebiliyor. Bu mantıklı mı sizce?"

Pınar Taş da Ares'in 6 yıllık arkadaşı olduğunu ifade ederek, “Bizlere hep kardeş gözüyle baktı. Kadınlar ve kızlar onun için çok değerliydi. Çektiği videolarda da bunu sürekli belirtiyordu. Onları korumak adına videolar çekti. Eğer öyle bir durum olsaydı bize söylerdi. Ares bir gün olsun bize kötü gözle bakmadı ve bakanlara da karşı geldi. Böyle bir şey olduğuna kesinlikle inanmıyoruz" diye konuştu.

Ares ile 3 yıldır arkadaş olan Dilan Aktaş ise “Babası kızını mahrem bölgesinden tanıdığını söylüyor. Benim annem bile beni mahrem bölgemden tanımaz ve bilmez. Bu baba eğer kızını orasından burasından tanıyorsa, ben şundan şüphelenirim; Demek ki babası daha önceden çok görmüş."

ANTALYA'DA, KIZLARI H.E.'YI (14) TACIZ ETTIGI IDDIASIYLA 'ARES' TAKMA ADIYLA TANINAN SOSYAL MEDYA FENOMENI SEYHMUS OZDEMIR'I (FOTODAKI) OLDURMEKTEN OMUR BOYU HAPSI ISTENEN VEYSI E. (47) ILE OGLU KADIR O.E. (25), ILK KEZ HAKIM KARSISINA CIKTI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA, KIZLARI H.E.'YI (14) TACIZ ETTIGI IDDIASIYLA 'ARES' TAKMA ADIYLA TANINAN SOSYAL MEDYA FENOMENI SEYHMUS OZDEMIR'I (FOTODAKI) OLDURMEKTEN OMUR BOYU HAPSI ISTENEN VEYSI E. (47) ILE OGLU KADIR O.E. (25), ILK KEZ HAKIM KARSISINA CIKTI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA, KIZLARI H.E.'YI (14) TACIZ ETTIGI IDDIASIYLA 'ARES' TAKMA ADIYLA TANINAN SOSYAL MEDYA FENOMENI SEYHMUS OZDEMIR'I OLDURMEKTEN OMUR BOYU HAPSI ISTENEN VEYSI E. (47) ILE OGLU KADIR O.E. (SEYHMUS OZDEMIR ILE), ILK KEZ HAKIM KARSISINA CIKTI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA, KIZLARI H.E.'YI (14) TACIZ ETTIGI IDDIASIYLA 'ARES' TAKMA ADIYLA TANINAN SOSYAL MEDYA FENOMENI SEYHMUS OZDEMIR'I (18) OLDURMEKTEN OMUR BOYU HAPSI ISTENEN VEYSI E. (SEYHMUS OZDEMIR ILE) ILE OGLU KADIR O.E. (25), ILK KEZ HAKIM KARSISINA CIKTI. (FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA, KIZLARI H.E.'YI (14) TACIZ ETTIGI IDDIASIYLA 'ARES' TAKMA ADIYLA TANINAN SOSYAL MEDYA FENOMENI SEYHMUS OZDEMIR'I (18) OLDURMEKTEN OMUR BOYU HAPSI ISTENEN VEYSI E. (47) ILE OGLU KADIR O.E. (25), ILK KEZ HAKIM KARSISINA CIKTI.DURUSMA SONUNDA SEYHMUS OZDEMIR'IN ANNESI, BABASI VE ARKADASLARI, ADLIYE DISINDA 'ARES'IN KATILLERINI SAVUNMAYIN', 'ARES ICIN ADALET ISTIYORUZ' SLOGANLARI ATTI.(FOTO:SULEYMAN EKIN/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA, KIZLARI H.E.'YI (14) TACIZ ETTIGI IDDIASIYLA 'ARES' TAKMA ADIYLA TANINAN SOSYAL MEDYA FENOMENI SEYHMUS OZDEMIR'I (18) OLDURMEKTEN OMUR BOYU HAPSI ISTENEN VEYSI E. (47) ILE OGLU KADIR O.E. (25), ILK KEZ HAKIM KARSISINA CIKTI.DURUSMA SONUNDA SEYHMUS OZDEMIR'IN ANNESI SULTAN KIZILAY (SAGDAN IKINCI), BABASI YASAR OZDEMIR (SOL BASTA) VE ARKADASLARI, ADLIYE DISINDA 'ARES'IN KATILLERINI SAVUNMAYIN', 'ARES ICIN ADALET ISTIYORUZ' SLOGANLARI ATTI.(FOTO:SULEYMAN EKIN/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA, KIZLARI H.E.'YI (14) TACIZ ETTIGI IDDIASIYLA 'ARES' TAKMA ADIYLA TANINAN SOSYAL MEDYA FENOMENI SEYHMUS OZDEMIR'I (18) OLDURMEKTEN OMUR BOYU HAPSI ISTENEN VEYSI E. (47) ILE OGLU KADIR O.E. (25), ILK KEZ HAKIM KARSISINA CIKTI.DURUSMA SONUNDA SEYHMUS OZDEMIR'IN ANNESI SULTAN KIZILAY (SAGDAN IKINCI), BABASI YASAR OZDEMIR (SOL BASTA) VE ARKADASLARI, ADLIYE DISINDA 'ARES'IN KATILLERINI SAVUNMAYIN', 'ARES ICIN ADALET ISTIYORUZ' SLOGANLARI ATTI.(FOTO:SULEYMAN EKIN/ANTALYA-DHA)

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)

Etiketler:
 
Kaybolan 10 yaşındaki otizmli Yusuf aranıyor
 
16 yaşındaki İbrahim 5 gündür kayıp
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kurşun ağırlıklar deniz yaşamını tehdit ediyor
ANTALYA'da toplam uzunluğu 12 kilometreye ulaşan falezlerden olta balıkçılarının ...
Finike'de Kabotaj Bayramı töreni
FİNİKE'de, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın 94'üncü yıl dönümü ...
Tıp fakültesi öğrencilerinden online 'Hipokrat Yemini'
AKDENİZ Üniversitesi Tıp Fakültesi 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Hipokrat ...
 
Kleopatra Plajı'nda tatilcilerin deniz keyfi
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde sıcaktan bunalan yerli ve yabancı tatilciler, ...
Yakıt deposunda esrar, kargo paketinde uyuşturucu hap ele geçirildi
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde, polis tarafından düzenlenen 2 ayrı operasyonda, ...
'Zararlı' diye arazilerden söküp atılan kaparinin kilosu 2.5 euro
ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde Ethem ve Seher Kayaeşen çifti, bölge halkının ...
 
Halkın plajlarında mavi bayraklar dalgalanıyor
MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Erenkuş Falez Plajında düzenlenen ...
Antalya Çallı'da altgeçidi trafiğe kapatıp ateş açtılar
Antalya'da asker uğurlamasında, araç konvoyu yapan grup, Kepez ilçesi ...
Başsavcı Ecir'den Topaloğlu'na veda ziyareti
KEMER Cumhuriyet Başsavcısı Veli Ecir, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na ...
 
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva