Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Korhan Berzeg’i arama çalışmaları 316’ncı günde
Korhan Berzeg’i arama çalışmaları 316’ncı günde
19 Ekim 2023 Perşembe - 15:16

ATSO Elmalı Eğitim ve Sağlık Merkezi'nin temeli atıldı

ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ali Bahar ile Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, ATSO Cumhuriyetin 100. Yıl Ödülleri Töreni'nde kazananlar adına inşa edilecek olan ATSO Elmalı Eğitim ve Sağlık Merkezi binasının temel atma törenini gerçekleştirdi.

ATSO Elmalı Eğitim ve Sağlık Merkezi nin temeli atıldı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

ATSO Cumhuriyetin 100. Yıl Ödül Töreni'nde kazananlar adına inşa edilecek olan ATSO Elmalı Eğitim ve Sağlık Merkezi binasının temeli ATSO Başkanı Ali Bahar, Eski Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, Elmalılı Muhammed Hamdi Yazır'ın torunu Hamdi Yazır tarafından gerçekleştirildi. Elmalı ilçesindeki törene meclis ve meslek grubu üyeleri ve davetliler katıldı. ATSO Başkanı Ali Bahar, “Kadim şehir Elmalı'nın geleceğe dönük yüzünü temsil etmek amacıyla modern bir hizmet binasını hayata geçirdik. Oda üyelerimiz ile birlikte çocuklarımız ve Elmalı halkı eğitimlerden, sağlık hizmetlerinden faydalanacak. Sadece bina yatırımları değil insana yatırımlarla da çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

'ELMALI'YA NELERİ YAPABİLİRİZ ÇABASI İÇERİSİNDE OLACAĞIZ'

Geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden ATSO Başkanı Bahar, “Yüce Yaratan razı olsun hepiniz başsağlığı dilediniz. Cuma günü babamı kaybettim. Ama babam bize hep çok çalışmayı öğretti. Gayreti öğretti. Biz öyle yaşamayı öğrendik. Pazartesi günü birinci yılımız dolayısıyla bir basın toplantısı gerçekleştirdik. Bugün Elmalıdayız, çalışmaya devam ediyoruz. Acımızı içimizde yaşıyoruz. Ama bu şehre olan hizmetimizi asla engellemiyor" diye konuştu. Seçimlerden önce ilçelerle kucaklaşacaklarının sözünü verdiklerini hatırlatan Başkan Bahar, “ATSO belki de tarihinde ilk defa ilçeleriyle bu kadar kucaklaşıyor. Korkuteli'nden sonra bunun ikinci ayağı da Elmalı oldu. Korkuteli'nde organize sanayi bölgesini, Elmalı'da da hizmet binasını hayata geçiriyoruz. Bir kereyle kalmayıp yetinmeyeceğiz, acaba Elmalı'da, ilçelerimizde neleri tesis edebiliriz, neleri yapabiliriz bunun için büyük bir çaba içerisinde olacağız" dedi.

'ATSO'YU BÜTÜNLEŞTİRMEK İSTİYORUZ'

İlçeler için çalışacaklarını dile getiren Başkan Bahar, sözlerini şöyle sürdürdü;

"ATSO hakkında 'para almaktan başka ne işe yarar' algısını tamamen kıracağımızı buna da ilçelerden başlayacağımızı söyledik. Çünkü siz büyük bir zahmetle bizden belge alıyorsunuz. Korkuteli'nden başladık ve Korkuteli'ni bir sanayi ilçesi yapmak için 1 milyon 200 bin metrekarelik Korkuteli Organize Sanayi Bölgesi'ni açmak üzereyiz. İkinci ziyaretimizi Elmalı olarak belirledik, burada eğitim ve sağlık birimimizle alakalı hizmet binamızın temelini atmak için buradayız. Amacımız sadece bir bina yapmak değildi. Aynı zamanda üyelerimizle yapacağımız akşam yemeğinde ilçemizle birlikte ATSO'yu bütünleştirmek istedik. Bunu yılda bir kez muhakkak yapacağız. Her yıl bir kez geleceğiz, helalleşeceğiz, gönül gönüle olacağız. Bugün burada olmamız başlangıcı" dedi.

SUBAŞI: BAŞKAN BAHAR'I KUTLUYORUM

Törene katılan Eski Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, ATSO Başkanı Ali Bahar ile Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk'e teşekkür etti. Subaşı, "Ali Bahar çalışkan ATSO başkanımız. Şu acılı günlerinde yine hiç durmadan hizmetine devam etmekte ve ilçelerden başlayarak hizmetlerini sürdürmesini de tebrik ediyorum. Odalarımızda çok ciddi meblağlar birikiyor. Bunu ilçeleriyle, yerelle paylaşarak ilimize doğru götürmesinde çok büyük yarar görüyorum. Kendisini kutluyorum. Elmalı'ya, bu mübarek şehrimize her hizmeti çok değerli buluyoruz. Geçmişte Elmalı kendi dayanışmasıyla, kültürüyle birçok hizmetini tamamlamıştı. Şimdi görüyorum kurumlarımızın hizmetlerinden de Elmalı faydalanmakta, bunların sürmesini diliyorum" dedi. Elmalı'ya yaptıkları yatırımları için ATSO'ya teşekkür eden Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk de, “Ali Bahar başkanımız sağ olsun hayalimizi hayata geçirdi. İnşallah en kısa zamanda da açılışımızı yaparız. Burası da Elmalı'ya hayırlı uğurlu olsun, güzel hizmetler vereceğine inanıyorum" diye konuştu.

ELMALI'DA ÜYELERLE BULUŞMA

ATSO Başkanı Ali Bahar, üye buluşmaları kapsamında Elmalı'da ATSO üyesi iş insanlarıyla bir araya geldi, yapılan eğitim ve sağlık tesisi hakkında bilgi verdi. ATSO tarafından hayata geçirilen Korkuteli Organize Sanayi Bölgesi hakkında bilgi veren ATSO Başkanı Ali Bahar, “Korkuteli ilçemizde istihdama, ekonomiye büyük bir katkı sunacak olan projemizi hayata geçirmek üzereyiz. Burada da ilçemiz ekonomisine katkı koyacak bir OSB'yi hayata geçirebileceğimize inanıyorum. Buradan sesleniyorum, bana yer tahsisi ile ilgili bilgi verin, söz veriyorum bu işin takipçisi olacağım" dedi. Toplantıda, Elmalı'da 2022 Yılı Ticari Bilanço Büyüklüğü'ne göre dereceye girenlere ödülleri takdim edildi. Başkan Bahar, Elmalı ziyareti kapsamında devrin son din âlimlerinden Elmalılı Muhammed Hamdi Yazır'ın eserlerinin bulunduğu Kent Müzesi'ni Yazır'ın torunu Hamdi Yazır ile birlikte ziyaret etti. Başkan Bahar ve beraberindeki heyete, müzede yer alan eserler ve hat sanatı yazıları hakkında bilgi sunuldu.

ANTALYA TICARET VE SANAYI ODASI (ATSO) BASKANI ALI BAHAR ILE ELMALI BELEDIYE BASKANI HALIL OZTURK, ATSO CUMHURIYETIN 100. YIL ODULLERI TORENI'NDE KAZANANLAR ADINA INSA EDILECEK OLAN ATSO ELMALI EGITIM VE SAGLIK MERKEZI BINASININ TEMEL ATMA TORENINI GERCEKLESTIRDI.(KENT MUZESI)(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA TICARET VE SANAYI ODASI (ATSO) BASKANI ALI BAHAR ILE ELMALI BELEDIYE BASKANI HALIL OZTURK, ATSO CUMHURIYETIN 100. YIL ODULLERI TORENI'NDE KAZANANLAR ADINA INSA EDILECEK OLAN ATSO ELMALI EGITIM VE SAGLIK MERKEZI BINASININ TEMEL ATMA TORENINI GERCEKLESTIRDI.(UYE BULUSMASI)(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA TICARET VE SANAYI ODASI (ATSO) BASKANI ALI BAHAR ILE ELMALI BELEDIYE BASKANI HALIL OZTURK, ATSO CUMHURIYETIN 100. YIL ODULLERI TORENI'NDE KAZANANLAR ADINA INSA EDILECEK OLAN ATSO ELMALI EGITIM VE SAGLIK MERKEZI BINASININ TEMEL ATMA TORENINI GERCEKLESTIRDI.(SAGLIK MERKEZI TEMEL ATMA)(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA,(DHA)

 
Yapay zeka fabrikaları geliyor
 
Hasta yakınlarından doktora saldırıya 1 tutuklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya'da Kütahya rüzgrı
KÜTAHYA Bilim Sanat Kültür ve Tanıtım Federasyonu (KÜTAF) Antalya'da 'Şehr-i ...
Antalya Bilim Festivali'nin açılışı bakandan...
SANAYİ ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Teknofestler ile toplumsal ...
Antalya Korkuteli'de Muhtarlar Günü töreni
ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla tören düzenlendi.
 
Onlar artık Antalya'da tehlike avcısı
KONYAALTI Belediyesi Sivil Savunma Birimi, Dr. Cahit Ünver İlkokulu-Ortaokulu'nda ...
Antalya'da Sea To Sky plaj etabının galibi Wade Young oldu
ANTALYA’nın Kemer ilçesinde bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Sea to Sky Enduro ...
Antalya'da başı satırla kesilen Sami’nin davasında yeni gelişme
ANTALYA'da öğrenci yurdunda üniversiteli Mehmet Sami Tuğrul'u (18) 35 ...
 
Antalya Kumluca'da Muhtarlar Günü kutlandı
ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlandı.
Antalya Serik'te Muhtarlar Günü töreni
ANTALYA'nın Serik ilçesinde Muhtarlar Günü dolayısıyla tören düzenlendi.
Önce Muratpaşa ilçe sakinleri sonra meclis kabul etti
Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin Türkiye’nin ilk dijital demokrasi ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva